Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de Paști pentru el

Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de Paști pentru el

Sărbătorile de Paști se apropie cu pași repezi, iar dacă nu te-ai gândit până acum la un cadou pentru el, atunci noi avem o serie de oferte eMAG pregătite.

Reduceri eMAG: Cameră video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Adventure Edition Surf

Pentru cei pasionați de aventuri, camera video GoPro Hero 4, în varianta Adventure Edition Surf, este ideală. Camera oferă suport pentru înregistrare la rezoluție 4K și 30fps, mulțumită unui procesor de două ori mai puternic decât al variantei anterioare. De asemenea, camera vine cu setări noi pentru fotografiile nocturne și este ușor de conectat la smartphone. Camera are o reducere de 28% momentan și este disponibilă la un preț foarte bun, aici.

Oferte eMAG: Sistem Desktop Serioux Multimedia C3

Pentru pasionații de gaming, sistemul Serioux Multimedia C3 oferă specificații ideale pentru cele mai noi jocuri, având la bază un procesor i5-6402P, de 2,8GHz, din generația Skylake. Sistemul vine și cu o placă video NVIDIA GTX 1060, cu 3GB de memorie VRAM, dar și cu 8GB de memorie RAM DDR4. PC-ul are un HDD de 1TB, dar și un SSD de 120GB, ideal pentru instalarea sistemului de operare și nu numai. Sistemul vine cu o reducere de 28% momentan, fiind disponibil aici.

Reduceri eMAG: Drona JJRC H32WH camera 720

Dronele nu trebuie să fie extrem de scumpe ca să fie bune, iar modelul JJRC H32WH camera 720 este un exemplu ideal. Drona poate zbura până la distanțe de 150 de metri față de punctul de lansare și are o autonomie de aproximativ 7-8 minute de zbor. Drona este compatibilă cu telefoane cu Android și cu iOS, fiind capabilă să transmită live pe telefon înregistrările pe care le face. Camera video a dronei este capabilă să înregistreze la 1280 x 720 pixeli, iar în prezent are o reducere de 10%, fiind disponibilă aici.

Oferte eMAG: Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite este o variantă ideală când vine vorba de un smartphone care să aibă un preț rezonabil, dar care să aibă și specificații bune. Astfel, telefonul vine cu un procesor Kirin 650 octa-core, care rulează la 2,0 + 1,7 GHz, dar și cu 2GB de memorie RAM. Memoria internă este de 16GB, dar poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Ecranul are diagonala de 5,2 inci și rezoluție Full HD, iar bateria este de 3000mAh. Telefonul are o reducere consistentă, de 25%, iar mai multe detalii despre acesta puteți găsi aici.