Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de 8 martie pentru mama ta

Reduceri eMAG: Oferte la cadouri de 8 martie pentru mama ta

Reduceri eMAG și oferte găsiți în fiecare zi, dar ele sunt la mai mare căutare acum, având în vedere că toată lumea vrea idei de cadouri de 8 martie. Am aruncat un ochi pe site-ul eMAG și am ales câteva produse care ar fi cadouri perfecte de 8 martie pentru mama ta. 

Dacă mama ta încă folosește un ”dumb phone”, poate că e cazul să îi faci un upgrade și să o înveți care e treaba cu smartphone-urile. La reducere la eMAG am găsit mai multe modele de telefoane care ar fi potrivite pentru un cadou de 8 martie pentru mame, dar cel mai mult ne-a atras atenția acest Lumia 640XL. Sistemul de operare Windows este cel mai ușor de explicat și de folosit, iar display-ul mare e perfect pentru persoanele mai în vârstă. Telefonul îl poți cumpăra de AICI, iar ca să fie surpriza de 8 martie mai frumoasă, îl poți seta dinainte și îi poți face mamei tale un cont de Facebook, apoi să-i explici cum funcționează rețelele sociale, pentru a ține legătura mai ușor cu tine.

O cameră foto compactă poate fi un cadou de 8 martie inspirat. Dacă părinții tăi plănuiesc un concediu, ar aprecia să aibă cu ce să imortalizeze locurile pe care le văd și clipele de relaxare pe care le petrec împreună. Noi am găsit un model de la Nikon care vine la pachet cu un card SD de 4GB, dar și cu o husă. Dacă vrei ca surpriza să fie și mai plăcută, fă-ți un selfie cu el în timp ce ții în mână un buchet de flori sau un mesaj drăguț. Aparatul foto este la reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Un ondulator e un cadou de 8 martie foarte simpatic, mai ales dacă mama ta nu iese din casă decât dacă știe că va fi cea mai cochetă femeie de pe stradă. Am găsit unul care se rotește automat și îl găsești AICI, la reducere la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: