Reduceri eMAG: Oferte la aparate pentru gătit

Reduceri eMAG: Oferte la aparate pentru gătit

Reduceri eMAG sunt și pentru gurmanzi sau, mai bine zis, pentru cei pasionați de gătit. Oferte eMAG găsești sub numele de Cooking Days, iar întreg catalogul de reduceri este disponibil AICI.

Cooking Days înseamnă reduceri eMAG de până la 40% la întreaga gamă de electrocasnice mari și mici pentru gătit, dar și la diverse ustensile și cărțile speciale. Noi am ales câteva produse pe care să le cumperi la prețuri bune și le găsești mai jos.

Un cuptor cu microunde poate fi un ajutor de nădejde în foarte multe situații, iar noi am găsit unul care și arată extraordinar de bine. Are un design retro, dar și o capacitate mare, de 20 de litri. Puterea este de 800W, iar afișajul și controlul se face digital, printr-o serie de butoane ușor de folosit. Cuptorul cu microunde este la reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Un storcător de fructe și legume poate fi un adevărat izvor de sănătate, iar cei de la Philips au un model de-a dreptul futurist. Promite că 90% din fruct ajunge în pahar sub formă lichidă, iar resturile uscate ajung în cuva specială cu capacitate de un litru. Se demontează și se curăță foarte rapid, fiind ușor de spălat, iar blatul bucătăriei nu se va murdări după utilizare, mulțumită sistemului special antipicurare. Vine la pachet cu o carte specială cu rețete pentru cele mai bune sucuri și îl poți găsi în secțiunea de oferte eMAG, accesând ACEST link.

O combină frigorifică bună nu trebuie neapărat să fie foarte scumpă, iar printre numeroasele oferte eMAG am descoperit și acest frigider de la Arctic, care vine cu o reducere considerabilă, de 35%. Este o combină frigorifică mare și încăpătoare, dar care nu consumă foarte mult curent, mulțumită clasei energetice A+. Are o funcție care te avertizează în cazul în care ai uitat să închizi ușa și este disponibil, alături de alte produse aflate la reducere la eMAG, AICI.

Citește și: