Reduceri eMAG: Oferte interesante la final de săptămână

Reduceri eMAG: Oferte interesante la final de săptămână

A mai trecut o săptămână de lucru, ceea ce înseamnă că e iar timpul pentru o sesiune de terapie prin shopping. Oferte eMAG și reduceri se găsesc din plin și, în rândurile de mai jos, găsești câteva care ni s-au părut nouă interesante.

Dacă produsele alese de noi te lasă mai rece decât rugămințile disperate ale unei foste iubiri, atunci poți accesa întreaga ofertă eMAG și să descoperi mai multe reduceri AICI.

Un telefon excelent nu trebuie să coste o avere și, din fericire pentru toată lumea, nu doar companiile chinezești se fac remarcate pe segmentul mid-range. Samsung Galaxy A5 (versiunea din 2017) are funcționalitățile și designul unui smartphone premium, dar un preț relativ accesibil. Cu un display full HD, senzor de amprentă, rezistență la apă și praf, dar și o putere mai mult decât decentă, Samsung Galaxy A5 este alegerea perfectă pentru cei care vor un telefon pe care se pot baza. Îl găsești AICI, la un preț bun, cu ocazia actualei runde de reduceri eMAG.

Acer Aspire Switch One este un laptop bun de purtat pretutindeni, fiind un hibrid care se transformă și în tabletă cu Windows 10, în caz de nevoie. Îndeplinește cu ușurință funcții de bază, precum email sau browsing, și este foarte mic și portabil. Are un display HD de 10,1 inch și este echipat cu procesor Intel Atom și 2GB RAM. Îl poți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG.

Oferte eMAG sunt și la aparate foto mirrorless, iar noi am selectat modelul Nikon 1 J5. Acesta are 20,8MP și vine cu un obiectiv de 10-30 mm. Pe lângă asta, știe să filmeze și la rezoluție 4K, la 15 cadre pe secundă, are un ecran rabatabil, pentru selfie-uri reușite și fotografiere din unghiuri diverse, și dispune de conectivitate WiFi și NFC. Îl puteți cumpăra de AICI, fiind la reducere la eMAG.

Citește și: