Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți înainte de weekend

Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți înainte de weekend

Noile reduceri eMAG vin cu oferte la tot felul de produse, iar între sugestiile de mai jos poți găsi atât gadgeturi portabile, cât și pentru acasă.

Reduceri eMAG: SSD extern Sony SL-BG1S, 128GB

Dacă ai nevoie de spațiu de stocare la îndemână și dacă viteza e un factor important, atunci poți alege un SSD extern, cum ar fi modelul Sony SL-BG1S. Acesta îți pune la dispoziție 128 GB de spațiu de stocare, mai puțin ca un hard disk clasic, dar viteza de accesare a fișierelor este mult mai mare. În plus, SSD-ul este extrem de compact, având doar 9,4 mm grosime și cântărind doar 35 de grame. Dacă ai fișiere confidențiale pe SSD, îi poți pune o parolă pentru securitate sporită. Mai multe detalii despre Sony SL-BG1S, dar și despre reducerea de 13%, poți găsi AICI.

Oferte eMAG: Smartwatch Huawei Watch W1

Huawei Watch W1 propune un design elegant de ceas, care îți va aminti de ceasurile clasice, analog, astfel că poți să-l asortezi și la ținute formale. Ceasul are senzor de mișcare integrat și îți poate monitoriza activitatea zilnică, făcând diferența între mers, alergare și cățărare. Display-ul AMOLED are diametrul de 1,4 inci, iar ceasul are 512MB de memorie RAM și 4GB de spațiu de stocare. Bateria este de 300 mAh, dar se comportă mai bine decât te-ai aștepta de la un smartwatch. Ceasul are un discount de 38% față de prețul inițial și îl poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Soundbar Blaupunkt LS175

Soundbar-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme, fiind ideale dacă vrei să-ți creezi un sistem de entertainment și nu vrei să te bazezi pe difuzoarele unui televizor. Dacă vrei o soluție accesibilă, modelul Blaupunkt LS175 poate fi o variantă destul de bună, având în vedere că are un preț accesibil iar calitatea nu dezamăgește. Soundbar-ul vine cu o putere de 2 x 20 W și are dimensiuni reduse, fiind destul de portabil. Toate detaliile despre acesta și reducerea de 36% sunt disponibile AICI.

Citește și: