Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice pe care nu trebuie să le ratezi

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice pe care nu trebuie să le ratezi

Pentru că finalul de săptămână se apropie cu pași repezi și reducerile eMAG sunt în toi, îți punem la dispoziție câteva oferte la electrocasnice de care trebuie să ții cont. 

În recomandările de mai jos găsiți câteva produse necesare pentru orice cămin și pe care le puteți achiziționa acum la o reducere semnificativă.

Oferte eMAG: Aparat de aer condiționat Star-Light ACMP-09A mobil

Dacă vă doriți un aparat de condiționat mobil, ieftin și bun, modelul Star-Light ACMP-09A este o alegere potrivită. Acesta are 9.000 BTU, ceea ce înseamnă că este bun pentru o încăpere de dimensiuni între 10 și 25 de metri pătrați. Pentru că este mobil, dispozitivul poate fi mutat cu ușurință din sufragerie în dormitor în funcție de nevoi și dispune și de o funcție de dezumidificare, dar și funcție jet, pentru răcirea rapidă a camerei. Acesta beneficiază de o reducere semnificativă și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG: Friteuză Tefal Actifry FZ7010

În cazul în care vrei să gătești mâncarea cu mai puține bătăi de cap și ești dispus să faci o investiție de lungă durată, Friteuza Tefal FZ7010 este opțiunea ideală pentru tine. Aparatul are o capacitate de 1 kilogram, ceea ce este suficient pentru patru porții și poate fi curățat foarte ușor, cuva sa fiind detașabilă. O puteți cumpăra de AICI, la un preț special cu ocazia reducerilor eMAG.

Oferte eMAG: Combină frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

Dacă voiai de mult timp să îți cumperi o combină frigorifică spațioasă și arătoasă, acum ai ocazia să profiți de cele mai noi reduceri eMAG. Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA dispune de tehnologia No Frost care asigură răcirea uniformă a alimentelor și dozator de apă, nemaipomenit pentru zilele toride de vară. În plus, acesta este bine organizat și încăpător și poate fi achiziționat de AICI, la o reducere semnificativă.