Reduceri eMAG: Oferte de top din campania Crazy Days

Reduceri eMAG: Oferte de top din campania Crazy Days
George Stanciu
08:07 02.06.2017

O nouă campanie Crazy Days aduce o mulțime de reduceri eMAG în aceste zile, iar noi am făcut o selecție de trei produse din diverse categorii, de care ați putea fi interesați.

Între reducerile de mai jos găsiți produse pentru living room, pentru bucătărie, dar și pentru ocazii diferite, având în vedere că laptopul este un device extrem de versatil pe care îl puteți avea în rucsac, oriunde mergeți.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40J5200

Televizorul Samsung, modelul 40J5200, vine cu un ecran cu diagonala de 100 de centimetri și rezoluție Full HD, astfel că te poți bucura la calitate ridicată de filmele și serialele preferate. Ecranul LED beneficiază de calitate a imaginii sporită și datorită funcțiilor HyperReal Engine, Mega Contrast și Wide Color Enhancer (Plus); care transformă experiența de vizionare. În plus, nici pe partea audio nu te va dezamăgi televizorul, datorită celor două boxe de câte 10W, care au DTS Premium Sound și DTS Studio Sound. Reducerile eMAG de Crazy Days îți aduc televizorul Samsung cu o reducere de 30% și îl poți găsi AICI.

Oferte eMAG de Crazy Days: Frigider side-by-side Beko GN163022S

Frigiderul side-by-side Beko GN163022S vine cu un volum net total foarte generos, de 558 de litri, iar la capitolul energie acesta stă foarte bine, făcând parte din gama A+. Ai la dispoziție 5 rafturi și patru suporturi pe uși, iar interiorul beneficiază de o garnitură de ușă cu protecție antibacteriană. Frigiderul poate fi controlat digital, prin intermediul afișajului electronic, iar tehnologia NeoFrost îți păstrează alimentele în condiții optime. Modelul GN163022S are o reducere de 680 de lei față de prețul inițial în oferta curentă de reduceri eMAG, iar toate detaliile sunt disponibile AICI.

Reduceri eMAG în campania Crazy Days: Laptop ASUS X556UQ-DM479D

Laptopul ASUS X556UQ-DM479D vine cu un procesor Intel i5-7200, din generația Kaby Lake, care lucrează la 2,5GHz. Ai la dispoziție și 1TB de spațiu de stocare și 8GB de memorie RAM, dar te poți baza și pe o placă video dedicată, modelul Nvidia GeForce 940MX, cu 2GB de memorie VRAM. Aceasta este ideală pentru ecranul cu rezoluție Full HD și diagonala de 15,6 inci. Mai multe detalii despre modelul ASUS X556UQ-DM479D și despre prețul său din oferta de reduceri eMAG, redus cu 24%, găsești AICI.

loading...