18 iul. 2017 | 08:01

Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters pe care să nu le ratezi

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters pe care să nu le ratezi

O nouă campanie Stock Busters de reduceri eMAG tocmai a început, iar mai jos aveți o selecție de trei oferte pe care să nu le ratați.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon mobil Google Pixel

Google Pixel a fost un telefon destul de anticipat și nu a dezamăgit la momentul lansării, poate doar prin faptul că stocurile au fost destul de mici și așteptarea destul de mare. Smartphone-ul vine cu un procesor Snapdragon 821 quad-core și cu 4GB de memorie RAM, la care adăugăm 32GB de spațiu de stocare. Camera de 12,3MP este una dintre cele mai bune de pe piață și filmează 4K, iar ecranul AMOLED de 5 inci are rezoluție Full HD. De Stock Busters, telefonul vine cu o reducere de 17% față de prețul obișnuit și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG de Stock Busters: Televizor LED Smart Samsung, 50KU6072

Dacă vrei un televizor de rezoluție 4K, atunci modelul 50KU6072 de la Samsung ar putea fi ceea ce cauți. Rezoluția este numai bună pentru diagonala de 125cm a ecranului, astfel că te poți bucura de filmele și jocurile preferate la calitate maximă. Televizorul are funcții Smart, iar boxele cu DTS Studio Sound 5.1 au o putere de 20W. Acesta vine și cu alte funcții de îmbunătățire a imaginii, astfel că te poți bucura de o experiență ideală. În cadrul noilor reduceri eMAG, televizorul Samsung are un discount de 23% față de prețul normal, iar toate detaliile le poți găsi AICI.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Smartwatch Apple Watch 2 pentru femei

Apple Watch 2, în varianta de 38mm, se adresează femeilor și vine în varianta cu carcasă de oțel inoxidabil. Ecranul OLED Retina este pătrat, iar procesorul ceasului este dual core. Ceasul vine cu câțiva senzori, cum ar fi cel de măsurare a ritmului cardiac și cel de GPS, dar și un accelerometru și un senzor de lumină ambientală. Ceasul poate fi conectat rapid la telefon, pentru a-i extinde acestuia funcționalitatea. În cadrul noilor oferte eMAG, Apple Watch 2 vine cu o reducere de 15% și poate fi găsit AICI.