Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters la televizoare

Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters la televizoare
09:29 21.02.2017

Stock Busters înseamnă reduceri eMAG și oferte la întreaga gamă de produse. eMAG are tăieri de prețuri de până la 50% în perioada 21 – 23 februarie, iar întregul catalog cu reduceri este disponibil AICI.

Reduceri eMAG de Stock Busters vedem de mai multe ori pe parcursul unui an, dar asta nu înseamnă că ofertele sunt de ignorat. Mai jos am selectat câteva televizoare care beneficiază de prețuri speciale cu ocazia noii campanii eMAG. Dacă ești interesat de reduceri la telefoane, le poți găsi AICI, iar ofertele eMAG la electrocasnice pot fi accesate AICI.

Un televizor mic este perfect pentru dormitor sau pentru bucătărie, iar cei de la Star-Light au un model full HD cu diagonală de 55 de centimetri. Imaginea este clară și suficient de luminoasă, iar conexiuni sunt suficiente, importantă fiind posibilitatea de a introduce cardul CI direct în televizor, eliminând nevoia unui set-top-box butucănos. Televizorul Star-Light are un preț foarte bun și îl găsești, alături de alte reduceri eMAG de Stock Busters, AICI.

Pentru o sufragerie cu dimensiuni normale, un televizor cu diagonala de 100 de centimetri este numai bun. Am găsit un model produs de Samsung, care vine și cu funcții Smart, și care promite și imagini foarte plăcute. Modelul 40J5200 are rezoluție full HD, un contrast bun și luminozitate mare. Beneficiază de o tăiere de preț considerabilă cu ocazia noii runde de reduceri eMAG și poate fi achiziționat de AICI.

Cei care vor un TV cu adevărat spectaculos se pot îndrepta către un model de la Philips. Televizorul găsit de noi are o diagonală de 123 de centimetri, dar benzile LED din spatele ecranului dau impresia că imaginea este extinsă pe perete. Pe scurt, modelul este unul inteligent, rulează Android și dispune și de tehnologia Ambilight. Poate fi cumpărat la un preț special și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, cu ocazia Stock Busters, AICI.

loading...