22 feb. 2017 | 09:39

Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters în a doua zi de campanie

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters în a doua zi de campanie

Reduceri eMAG mai sunt până la data de 23 februarie, cel puțin când vine vorba despre ofertele eMAG din campania Stock Busters.

Mai jos, găsești o listă cu reducerile eMAG care ne-au făcut nouă cu ochiul în cea de-a doua zi de campanie, iar catalogul întreg cu oferte eMAG de Stock Busters îl poți accesa prin ACEST link.

Cu ocazia Stock Busters, există numeroase reduceri eMAG la electrocasnice mari și mici, iar noi am găsit un blender de la Philips la un preț foarte bun. Îți va fi de mare folos în bucătărie, putând fi folosit pentru mărunțirea legumelor și zarzavaturilor, pentru preparea sosurilor și sucurilor din fructe. Vine la pachet cu două vase speciale, pentru stocare, dar și cu o râșniță care poate fi folosită pentru zdrobirea alunelor. Îl poți cumpăra de AICI.

Cu ocazia noii runde de reduceri eMAG, există o mulțime de oferte la aparate foto. Noi am găsit un model de la Canon destinat celor care au nevoie de un aparat pentru vacanțe și pentru momentele speciale, dar care nu vor un aparat care să le dea bătăi de cap din punct de vedere al setărilor. Modelul are 20 MP și un zoom optic de până la 30x, însemnând că poți captura până și cele mai îndepărtate scene. Dispune și de WiFi și de NFC, pentru a partaja rapid fotografiile și îl poți controla de la distanță, prin smartphone. Îl găsești AICI.

O tabletă poate fi un companion de nădejde, atât în deplasări, cât și în weekendurile în care nu ai chef să te dai jos din pat. Samsung Galaxy Tab E beneficiază de noile reduceri eMAG și vine cu un display de 9,6 inch, perfect pentru filme, cu un procesor cu patru nuclee și cu 1,5GB memorie RAM. Este un dispozitiv cu specificații modeste, dar cu un preț bun, perfect pentru cei care vor să vizioneze clipuri pe Youtube și să trimită emailuri. Tableta este disponibilă AICI.