Reduceri eMAG: Oferte de Paște pe care să nu le ratezi

Reduceri eMAG: Oferte de Paște pe care să nu le ratezi

Reduceri eMAG și oferte găsești din belșug înainte de Paște, în cazul în care vrei să le faci cadouri celor dragi sau dacă vrei să faci o serie de îmbunătățiri high-tech prin casă. 

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, eMAG are oferte la întreaga gamă de produse și promite reduceri de până la 50%. AICI găsești peste un milion de produse cu prețuri speciale, iar în rândurile de mai jos am ales noi trei oferte care ne-au făcut cu ochiul.

Crezi că frigiderul tău va face față tuturor bunătăților de Paște? Dacă nu ești sigur, poate că e timpul să investești în unul nou. Combina frigorifica Arctic ANK275+ beneficiază de o reducere mare la eMAG și are o capacitate de 262 de litri, deci nu trebuie să-ți faci griji pentru pască, drob și salata de beouf. Consumul de energie este destul de redus, frigiderul făcând parte din clasa energetică A+, iar congelatorul are trei compartimente, ca să-ți păstrezi verdețurile pentru iarna viitoare și înghețata, pentru la vară. Poți cumpăra combina Arctic de AICI, pentru un Paște.

După masa tradițională, relaxează-te împreună cu prietenii și familia în fața unui televizor nou-nouț. Horizon propune un model cu diagonală de 121 de centimetri și rezoluție full HD, perfect chiar și pentru sufrageriile și familiile cu dimensiuni considerabile. Este și un televizor inteligent, deci te poți uita la Netflix sau pe Youtube, în cazul în care nu vrei să vezi tradiționalele filme de Paște, și îl poți cumpăra de AICI, fiind în oferta de reduceri eMAG dinainte de Paște.

Dacă plănuiai să faci cadou de Paște un telefon, alege un model ieftin și bun. Allview P8 eMagic are un display generos, de 5,5 inch și cu rezoluție HD, dar și un preț mic, beneficiind de o reducere mare la eMAG. Memoria RAM este de 2GB, iar procesorul are patru nuclee, așa că performanțele sunt decente, iar spațiul de stocare este de 16GB. Îl poți cumpăra de AICI, înainte de Paște.

Citește și: