Reduceri eMAG: Oferte de neratat în ultima zi de Stock Busters

Reduceri eMAG: Oferte de neratat în ultima zi de Stock Busters

Campania de reduceri eMAG Stock Busters a ajuns la final, însă chiar și astăzi poți să profiți de o mulțime de oferte la diverse produse.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon Mobil Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7, flagship-ul de anul trecut al sud-coreenilor, se află la reducere la eMAG și are un preț foarte bun. Are un display QHD de 5,1 inci, are un procesor puternic și 4GB de memorie RAM, iar camera foto principală de 12MP realizează fotografii cu adevărat senzaționale. Smartphone-ul este rezistent la apă și vine cu 32GB spațiu de stocare, dar îi poți adăuga oricând un card microSD, în cazul în care nu ți se pare de ajuns. Îl găsești AICI la un preț foarte bun, acesta având o reducere de 750 de lei.

Oferte eMAG de Stock Busters: Aparat foto DSLR Nikon D7100, Body

Dacă vrei să faci o investiție într-un aparat foto DSLR, atunci Nikon D7100 ar putea fi ceea ce ai nevoie. Acesta vine cu o sensibilitate ISO de 100 – 6400, dar poate fi extinsă până la 25600, iar senzorul are 24 megapixeli, oferindu-ți imagini de până la 6000 x 4000 pixeli. Aparatul poate fotografia și continuu, cu o viteză de până la 6 cadre pe secundă, dar poate filma și la rezoluție Full HD. Aparatul are o reducere de 23% în cadrul acestor reduceri eMAG și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Căști audio JBL E40BT

Când spui JBL, te gândești imediat la calitate audio, iar căștile recomandate nu fac excepție de la această regulă. Acestea au un design over-ear și sunt destul de flexibile, astfel încât să se așeze perfect pe capul tău. Căștile beneficiază de tehnologia wireless, astfel încât să nu te încurci de cabluri, iar greutatea este destul de mică, de doar 205 grame. Le poți conecta rapid la telefon prin Bluetooth, iar apoi te poți bucura de muzica preferată. Căștile vin cu o reuducere de 22% în cadrul ofertelor Stock Busters și le poți cumpăra de AICI.

Restul ofertelor eMAG din ultima zi de Stock Busters pot fi găsite AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: