17 feb. 2017 | 10:05

Reduceri eMAG: Oferte de IT & Mobile Days la final de săptămână

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte de IT & Mobile Days la final de săptămână

Reduceri eMAG și oferte de IT & Mobile Days vor mai fi încă câteva zile, iar mai jos am selectat câteva dintre reducerile eMAG care ne-au făcut nouă cu ochiul. Catalogul integral pentru IT & Mobile Days este disponibil AICI.

IT & Mobile Days înseamnă reduceri eMAG de până la 40% la gadgeturi precum smartphone-uri, laptopuri, tablete sau purtabile inteligente. În rândurile de mai jos am selectat câteva produse cu prețuri bune pe care tu să le cumperi pentru tine sau pentru cei dragi.

Cei care au nevoie de un laptop pentru browsing și streaming se pot orienta cu încredere către un Chromebook. Sistemul de operare create de Google pentru laptopuri rulează fără probleme pe acest model de la Lenovo care are un procesor Intel Celeron și 2GB memorie RAM. Display-ul laptopului este de 11,6 inch, deci îl vei putea căra cu ușurință după tine, iar spațiul de stocare de 32GB este completat de numeroase opțiuni de stocare în cloud. Gadgetul interesant este la reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Dacă îți dorești un smartphone bun și arătos, dar care nu costă o avere, trebuie să știi că modelul Lenovo K6 se numără printre produsele care beneificiază de o tăiere de preț în cadrul acestei runde de reduceri eMAG. Lenovo K6 are un display full HD, corp metalic, 2GB memorie RAM și procesor Snapdragon 430. Camerele foto sunt de 13, respectiv 8MP, iar sub cea principală se găsește un senzor de amprente. Smartphone-ul are deja un preț bun, dar beneficiază de reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Cu toate că generațiile s-au mai schimbat, iPad mini 2 rămâne, în continuare, o tabletă destul de puternică, ce poate să își facă treaba fără probleme. Ecranul mare, de 7,9 inci, are o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Procesorul este dual-core și rulează la 1,3GHz, fiind ajutat și de 1GB de memorie RAM. Tableta are și 16GB de spațiu de stocare. Oferta eMAG are iPad mini 2, versiunea cu conectivitate 3G, la o reducere cu 300 de lei. O poți cumpăra de AICI.