Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți la final de săptămână

Reduceri eMAG: Oferte de care să profiți la final de săptămână

Am aruncat un ochi peste actuala campanie de reduceri eMAG și am găsit câteva de care să profitați la finalul acestei săptămâni. Întreaga lisă cu ofert eMAG este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG sunt mai tot timpul, la un număr mare de produse, iar în lista de mai jos am ales câteva care ne-au atras nouă atenția. Înainte de a continua cu lista noastră, merită să știi că eMAG are o campanie specială cu oferte la produse românești pe care o găsești AICI.

Unul dintre cele mai ieftine laptopuri pe care le poți cumpăra este acum și la reducere la eMAG. Este vorba despre un model de la HP cu dotări decente pentru care vor o mașinărie de pe care să facă browsing, să trimită emailuri și să se uite la filme. Este dotat cu un procesor Intel Celeron de 1,6Ghz, are 4GB memorie RAM și spațiu de stocare de 500GB. Display-ul este de 15,6 inch, iar laptopul îl poți găsi, în oferta eMAG, accesând ACEST link.

Dacă îți dorești un smartphone bun și arătos, dar care nu costă o avere, trebuie să știi că modelul Lenovo K6 se numără printre produsele care beneificiază de o tăiere de preț în cadrul acestei runde de reduceri eMAG. Lenovo K6 are un display full HD, corp metalic, 2GB memorie RAM și procesor Snapdragon 430. Camerele foto sunt de 13, respectiv 8MP, iar sub cea principală se găsește un senzor de amprente. Smartphone-ul are deja un preț bun, dar beneficiază de reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Cei care nu pot funcționa normal fără o cafea, două sau trei, dar care nu au răbdare să ajungă la cel mai apropiată cafenea pentru a-și cumpăra lichoarea magică, pot opta pentru un espressor. Modelul DeLonghi ales de noi funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 50% și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Citește și: