Reduceri eMAG: Oferte consistente la resigilate

Reduceri eMAG: Oferte consistente la resigilate

Chiar dacă nu sunt nou-nouțe, produsele resigilate de mai jos vin cu reduceri consistente, astfel că noile oferte eMAG ar putea fi destul de utile.

Oferte eMAG: Ceas Smartwatch Vector Luna

Gândit de o echipă de români, ceasul inteligent Vector Luna este unul dintre cele mai bune de pe piață. Are o autonomie inegalabilă, de 30 de zile, și un design excelent, potrivit și pentru cei care preferă o ținută casual, dar și pentru cei care își petrec mare parte din săptămână în costum. Smartwatch-ul se conectează atât la telefoanele cu Android cât și la iPhone-uri, are o multitudine de funcții interesante, iar în actuala rundă de reduceri eMAG la resigilate, vine cu un discount de 31%, pe care îl poți găsi aici.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart LG, 123 cm

Televizorul LED Smart LG oferă o diagonală mai mult decât generoasă, ideală pentru rezoluția Ultra HD. Astfel, poți reda conținut 4K pe televizor și vei beneficia de funcții precum HDR Pro, pentru culori mai bogate în fiecare scenă, sau 3D Color Mapping, pentru culori cât mai naturale. De asemenea, boxele de 2 x 10W, beneficiază de Ultra Surround, pentru o calitate sporită a sunetului. În plus, TV-ul beneficiază de funcții smart datorită sistemului webOS 3.0. Momentan, datorită listei de oferte eMAG la resigilate, televizorul are o reducere de 950 de lei și poate fi găsit aici.

Oferte eMAG: Smartwatch Fitness Fitbit Blaze

Dacă vrei un smartwatch care să te ajute să te menții în formă, mai ales acum, când se apropie sezonul estival, atunci Fitness Fitbit Blaze este ceea ce ai nevoie la încheietura mâinii. Ceasul îți monitorizează ritmul cardiac și înregistrează automat antrenamentele, având și GPS încorporat. Ai la dispoziție și funcții prin care să controlezi diverse elemente ale telefonului, cum ar fi muzica sau notificările pe care le primești. Durata de viață a bateriei este destul de generoasă, ajungând până la 5 zile. La secțiunea resigilate, Fitness Fitbit Blaze are o reducere de 289 de lei și îl poți găsi aici.

Citește și: