Reduceri eMAG: Oferte consistente din campania Stock Busters

Reduceri eMAG: Oferte consistente din campania Stock Busters

A doua zi de reduceri eMAG din campania Stock Busters ne aduce noi oferte bune la tot felul de produse, iar mai jos avem o selecție de electronice.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon mobil Samsung Galaxy S6 Edge

Chiar dacă Samsung Galaxy S6 Edge nu mai este cel mai nou flagship al companiei, asta nu înseamnă că nu este, în continuare, un telefon de top. Smartphone-ul vine cu un ecran Quad HD, de 5,1 inci, curbat pe margini, dar și cu o cameră foto performantă, cu senzor de 16 megapixeli. Procesorul octa-core de 2,1+1,5GHz lucrează perfect cu cei 3GB de RAM ai telefonului, astfel încât să-ți asigure necesarul de performanță. Între actualele oferte eMAG, telefonul are un discount de 36%, iar mai multe detalii poți găsi AICI.

Oferte eMAG de Stock Busters: Laptop Apple MacBook Air 13

Un MacBook e o alegere perfectă pentru muncă, pentru școală și pentru acasă. Un MacBook Air de 13 inch oferă o autonomie foarte mare și este foarte ușor de strecurat într-un rucsac, unde nici n-o să-l simți. Modelul ales de noi este dotat cu procesor Intel Core i5, de 1,6GHz, 8GB memorie RAM și SSD de 128 de GB. Noile reduceri eMAG oferă un discount de 16%, dar și un cadou la achiziție, iar mai multe informații ai AICI.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Televizor LED Smart LG 55LH615V

Televizorul LED Smart LG 55LH615V este alegerea perfectă dacă ai de gând să-ți cumperi un TV care să se integreze perfect în living room. Având o diagonală de 139 de centimetri și rezoluție Full HD, televizorul impresionează nu doar prin ecranul LED, ci și prin funcțiile adiționale care îmbunătățesc atât calitatea video, cât și pe cea audio. Televizorul vine și cu funcții Smart, dar și cu două boxe de 10W fiecare. Momentan, reducerea de preț a televizorului este de 34%, iar mai multe informații despre acesta găsești AICI.