Reduceri eMAG: Oferte care te încurajează să stai acasă într-o zi ploioasă

Reduceri eMAG: Oferte care te încurajează să stai acasă într-o zi ploioasă

Avem parte de zile ploioase momentan, iar dacă n-ai chef să te duci prea departe de dormitor, ai parte de câteva reduceri eMAG care să te țină aproape.

Reduceri eMAG: eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi

Ce e mai bun într-o zi ploioasă decât să citești o carte? Să citești o carte de pe un Kindle Paperwhite Wi-Fi, cel mai probabil. Deși cărțile din bibliotecă au un farmec aparte, cu ajutorul unui Kindle nu trebuie să-ți mai faci griji că nu ai deja o anumită carte în colecție. Contrastul ecranului este destul de mare, iar display-ul îți permite să citești chiar și dacă lumina înconjurătoare este destul de puternică. Diagonala ecranului este de 6 inci, astfel că display-ul este comparabil cu dimensiunile unor cărți. Kindle Paperwhite Wi-Fi vine cu un discount de 10% între actualele reduceri eMAG și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: Consolă Microsoft Xbox One Slim, 500GB

Consola Microsoft Xbox One Slim vine cu un hard disk de 500GB, suficient pentru toate jocurile pe care vrei să le ai la îndemână. Aceasta are la bază un procesor octa-core și 8GB de memorie RAM, venind la pachet și cu un controller wireless. Consola are și un Blu-Ray player, ce o face ideală și pentru vizionarea de filme, nu doar pentru jocuri. Momentan, aceasta vine cu o reducere de 250 de lei față de prețul inițial, iar între noile oferte eMAG poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG: Televizor LED Samsung 80cm, Full HD, 32J5000

Dacă ai consolă, dar nu ai televizor, atunci modelul 32J5000 de la Samsung ar putea fi ceea ce cauți. Televizorul are diagonala de 80 de centimetri și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar boxele care vin cu DTS Premium Sound 5.1 au o putere de 10W. Televizorul are conector HDMI pentru consolă și vine fără funcții Smart, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce ai nevoie. Wide Color Enhancer (Plus) te ajută să obții cele mai bune imagini, fie că te joci sau că te uiți la filme. Mai multe detalii despre televizorul LED Samsung 32J5000, care are o reducere de 200 de lei, poți găsi AICI.