Reduceri eMAG: Oferte bune în „săptămâna electrocasnicelor”

Reduceri eMAG: Oferte bune în „săptămâna electrocasnicelor”

Reduceri eMAG și oferte găsești, zilele acestea, în cadrul campaniei „săptămâna electrocasnicelor”. Dacă ți-au mai rămas bani după Paște și nu ai de gând să îi spargi pe minivacanța de 1 mai, atunci poate vrei să schimbi câte ceva prin casă.

Noi am aruncat un ochi peste oferta eMAG și am ales câteva reduceri bune. Le găsești mai jos iar, dacă vrei să vezi toate produsele cu prețuri mai mici, le poți găsi AICI.

Chiar dacă a nins un pic zilele astea, noi credem că nu e niciodată prea devreme să începi să te pregătești pentru iarna următoare. Doar nu vrei să ajungi în stiuația descrisă în povestea cu greierele și furnica. În lista cu reduceri eMAG am găsit o ladă frigorifică încăpătoare, numai bună pentru păstratul zarzvaturilor și cărnii pe perioade lungi. Lada Heinner are un volum total de peste 300 de litri, deci poți pune un porc întreg în ea, și beneficiază de o reducere mare la eMAG. O poți cumpăra de AICI.

Una dintre cele mai ieftine mașini de spălat vase pe care le poți cumpăra este făcută de Whirlpool și o poți găsi la reducere la eMAG. Acomodează până la 10 seturi de veselă, face parte din clasa energetică A+ și beneficiază de 10 ani garanție. Îți va fi de real ajutor în casă și te va scăpa de una dintre cele mai detestate sarcini. Mașina de spălat vase Whirlpool este incorporabilă și o poți cumpăra la un preț bun de AICI.

Dacă vrei să începi să trăiești mai sănătos, poți încerca să-ți începi fiecare dimineață cu un suc hrănitor din fructe și legume. Pentru asta vei avea nevoie de un blender bun, iar în lista cu reduceri eMAG am găsit unul perfect pentru tine. Este făcut de Breville și are o reducere mare. Recipientul detașabil poate fi luat „la pachet”, deci îți vei putea lua micul dejun la tine, fără să mai murđărești și alte vase. Are o capacitate de 500 de ml și îl poți cumpăra de AICI.

Citește și: