Reduceri eMAG: Oferte bune la produse resigilate

Reduceri eMAG: Oferte bune la produse resigilate
George Stanciu
10:42 07.08.2017

Dacă vrei să începi săptămâna bine, atunci poți să arunci o privire pe selecția de produse resigilate pe care le poți găsi între actualele reduceri eMAG.

Reduceri eMAG la resigilate: Televizor LED Sony Bravia, 55SD8505

Dacă vrei un televizor de calitate în sufragerie sau în dormitor, atunci modelul 55SD8505 de la Sony ar putea fi ceea ce cauți. Acesta are diagonala de 139 de centimetri și rezoluție 4K, astfel încât să te poți bucura de conținut la cea mai înaltă rezoluție. Televizorul îți oferă calitate sporită și la capitolul contrast, dar și la capitolul culori. Televizorul vine și cu două boxe de câte 10W fiecare, astfel încât să te poți bucura și de sunet de calitate. La resigilate, poți găsi televizorul LED Sony Bravia cu un discount de până la 839 de lei față de prețul inițial, acesta fiind disponibil AICI.

Oferte eMAG la resigilate: Sistem Desktop PC iMac 27

Între actualele reduceri eMAG la resigilate poți găsi chiar și un iMac la un preț bun. Acesta vine cu o diagonală a ecranului de 27 de inci și cu ecran Retina 5K. Acesta vine dotat cu un procesor i5, de 3,2GHz, dar și cu o placă video dedicată, AMD Radeon R9 M380, cu 2GB de memorie. Desktopul vine cu 1TB de spațiu de stocare oferit de un HDD, dar și cu 8GB de memorie RAM. Sistemul de operare cu care este livrat desktopul este OS X El Capitan. La resigilate, poți găsi sistemul iMac 27 cu un discount de 1400 de lei față de prețul inițial, acesta fiind disponibil AICI.

Reduceri eMAG la resigilate: Laptop ASUS R510VX-DM151D

Laptopul ASUS R510VX-DM151D se adresează celor care au cerințe ceva mai ridicate când vine vorba de utilizările zilnice, astfel că este dotat cu un procesor i7-6700HQ, de 2,6GHz, dar și cu 8GB de memorie RAM. În ceea ce privește stocarea, ai la dispoziție un HDD de 1TB, pe care vei putea stoca o mulțime de filme la care să te uiți pe ecranul Full HD, de 15,6 inci. Placa video GTX 950M își face și ea treaba, astfel că nu vei avea niciun fel de probleme. Noile reduceri eMAG la resigilate îți propun un discount de până la 749 de lei față de prețul inițial, iar mai multe detalii găsești AICI.

Mai multe oferte la resigilate poți găsi AICI.

loading...