07 apr. 2017 | 16:33

Reduceri eMAG: Oferte bune în prag de Paște

Ghidul cumpărătorului
Reduceri eMAG: Oferte bune în prag de Paște

Sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi, astfel că există o mulțime de reduceri eMAG de care poți să profiți dacă vrei ”să te înnoiești” cu această ocazie.

O mulțime de oferte apar în prag de Paște, fiind un prilej bun pentru a-ți cumpăra ceva nou pentru casă, sau chiar pentru a face un cadou cuiva drag. Mai jos avem patru astfel de oferte destul de diverse și consistente.

Reduceri eMAG: Laptop ASUS R510VX-DM151D

Laptopul ASUS R510VX-DM151D vine dotat cu un procesor i7 din generația Skylake, modelul 6700HQ având arhitectură quad-core. De asemenea, laptopul are 8GB de memorie RAM, Placa video este dedicată, modelul Nvidia GeForce GTX 950M oferind 4GB de memorie. Diagonala ecranului este de 15,6 inci, fiind ideală pentru rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. La capitolul stocare, n-ar trebui să-ți faci probleme, deoarece HDD-ul este de 1TB. Momentan, laptopul are o reducere de 21% și vine la pachet și cu șase jocuri, iar mai mult detalii puteți găsi aici.

Oferte eMAG: Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-HX300

Sony Cyber-Shot DSC-HX300 oferă un zoom optic imbatabil, de 50x, astfel încât să ajungi cât mai aproape de subiectul pe care vrei să îl fotografiezi. Zoom-ul digital oferă imagini clare până la 100x. Camera foto are un senzor de 20,4MP și poate oferi imagini cu rezoluții de până la 5184 x 3888 pixeli. Dacă vrei să filmezi, DSC-HX300 te ajută și la acest capitol, oferind posibilitatea de filmare Full HD. Camera foto are o reducere de 24% în acest moment și poate fi găsită aici.

Reduceri eMAG: Pick-up automat Marantz TT5005

Pentru cei care doresc să se bucure de calitatea sunetului analog și vor să-și pună la treabă colecția de viniluri, pick-up-ul automat Marantz TT5005 este idea. Acesta poate fi configurat rapid și poate fi conectat la o gamă largă de receivere sau amplificatoare. În plus, brațul este controlat automat, astfel că nu există riscul de a zgâria plăcile pe care le ascultați. Pick-up-ul are o reducere de 39% momentan și poate fi cumpărat de aici.

Oferte eMAG: Televizor LED Smart Samsung 40J5200

Televizorul LED Smart Samsung 40J5200 vine cu o diagonală de 100 de centimetri și rezoluție Full HD. Televizorul stă bine și la capitolul sunet, având un sistem audio cu două boxe de 10W fiecare și tehnologii precum DTS Premium Sound. Acesta beneficiază și de tehnologii de îmbunătățire a imaginii, între care amintim Wide Color Enhancer (Plus), Mega Contrast și HyperReal Engine. Televizorul are o reducere de 400 de lei în acest moment și poate fi găsit aici.