Reduceri eMAG: Oferte bune la televizoare

Reduceri eMAG: Oferte bune la televizoare

Reduceri eMAG și oferte vei găsi, zilele acestea, la televizoare. eMAG are o promoție în care promite reduceri de până la 50% la numeroase modele de televizoare.

Întreaga ofertă eMAG cu reduceri la televizoare este disponibilă AICI, iar mai jos găsești câteva modele care ne-au atras nouă atenția.

Dacă simți că televizoarele smart încep să devină din ce în ce mai accesibile la preț, atunci eMAG are grijă să-ți confirme această bănuială. Acest smart de la Samsung oferă funcționalități avansate la un preț decent. Oferind o rezoluție Full HD, aparatul este practic un mini-calculator întegrat în televizor. Cu ajutorul acestuia poți urmări filme direct de pe stick-urile USB, televizorul transformându-se într-un centru multimedia mulțumită celor două conexiuni HDMI de care dispune. Acesta mai are și un port USB 2.0, conexiune Wi-Fi și un player multimedia integrat.  Dacă te atrag televizoarele inteligente la un preț accesibil poți beneficia de televizorul Samsung la noile reduceri eMAG accesând pagina produsului AICI.

Un televizor mic este perfect pentru dormitor sau pentru bucătărie, iar cei de la Star-Light au un model full HD cu diagonală de 55 de centimetri. Imaginea este clară și suficient de luminoasă, iar conexiuni sunt suficiente, importantă fiind posibilitatea de a introduce cardul CI direct în televizor, eliminând nevoia unui set-top-box butucănos. Televizorul Star-Light are un preț foarte bun și îl găsești, alături de alte reduceri eMAG, AICI.

Cei care vor un TV cu adevărat spectaculos se pot îndrepta către un model de la Philips. Televizorul găsit de noi are o diagonală de 123 de centimetri, dar benzile LED din spatele ecranului dau impresia că imaginea este extinsă pe perete. Pe scurt, modelul este unul inteligent, rulează Android și dispune și de tehnologia Ambilight. Rezoluția panoului este 4K, deci nu va trebui să-l schimbi prea curând. Poate fi cumpărat la un preț special și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Citește și: