Reduceri eMAG: Oferte bune la televizoare LED

Reduceri eMAG: Oferte bune la televizoare LED

Dacă ai de gând să-ți faci un upgrade la TV-ul de acasă, noile reduceri eMAG la televizoare LED ți-ar putea fi de mare ajutor.

Reduceri eMAG: Televizor LED Samsung, 108 cm, 43KU6072

Modelul 43KU6072 de la Samsung vine cu un panou LED cu diagonala de 108 centimetri și rezoluție 4K, astfel încât să te bucuri de cea mai înaltă calitate a imaginii. Mai multe tehnologii ”din culise” ajută la îmbunătățirea imaginilor și evident, a experienței de vizualizare, oferindu-ți culori mai vii, în timp ce toate imaginile pe care le vizionezi vor fi mai clare. Nu trebuie să uităm că vei avea parte de un ecran curbat, care îmbunătățește imersivitatea. Mai multe detalii despre televizorul LED Smart Samsung poți găsi AICI. Acesta are o reducere de 1499 de lei față de prețul inițial.

Oferte eMAG: Televizor LED LG, 108 cm, 43LH500T

Televizorul LED LG 43LH500T îți pune la dispoziție o diagonală a ecranului de 108 centimetri și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, astfel încât să te poți bucura la maximum de cea mai însemnată parte a conținutului video actual. Triple XD Engine îți oferă culori, contrast și claritate sporite, iar Picture Wizard III te lasă să îmbunătățești nivelul de negru, dar și alte setări de iluminare și nu numai. În cadrul noilor oferte eMAG; televizorul LG vine cu un discount de 261 de lei și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Televizor LED Samsung 138 cm, 55KU6172

Dacă vrei o experiență inedită de vizionare a filmelor și serialelor preferate, atunci modelul 55Ku6172 de la Samsung ar putea fi ceea ce cauți. Acesta are un ecran curbat, iar diagonala panoului LED este de 138 centimetri. Rezoluția 4K îți asigură o calitate inegalabilă a imaginii, iar tehnologiile adiționale pentru îmbunătățirea acesteia îți oferă exact ceea ce ai nevoie în living room sau chiar în dormitor. Televizorul are o reducere de 2200 de lei față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Citește și: