28 apr. 2017 | 08:53

Reduceri eMAG: Oferte bune la laptopuri de „eMAG Crazy Days”

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte bune la laptopuri de

Campania de reduceri „eMAG Crazy Days” mai durează câteva zile, deci ai toate șansele să prinzi oferte eMAG bune la orice produs care te interesează.

Campania „eMAG Crazy Days” înseamnă reduceri de până la 50% la întreaga gamă de produse până pe data de 1 mai,  iar astăzi ne vom axa pe laptopuri la prețuri bune. Catalogul integral cu reduceri eMAG este disponibil AICI.

Printre numeroasele oferte eMAG am găsit și un model de la ASUS. Acesta are un display full HD de 15,6 inch, un procesor Intel Core i7 de generația a 7-a, model HQ, 8GB memorie RAM, dar și o placă video dedicată Geforce GTX 950M cu 4GB memorie RAM. Este un dispozitiv bun pentru jocuri, cât timp nu speri să te joci la nivel maxim de detaliu, dar și pentru cei care vor să facă editare foto și video. Modelul ASUS vine cu un SSD de 256GB, însemnând că oferă timpi de reacție mult mai mici și performanțe mai bune. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG, cu ocazia eMAG Crazy Days, de AICI.

În lista cu reduceri eMAG am găsit și un model de la HP care merită toată atenția, mai ales în timpul campaniei eMAG Crazy Days. Laptopul vine cu un procesor Intel Core i5 și 4GB memorie RAM. Diagonala display-ului este de 13,3 inch, deci este un laptop gândit pentru portabilitate. Spațiul de stocare este un HDD de 500GB, iar placa video este integrată, deci nu este un dispozitiv pentru gaming, dar este un laptop foarte bun pentru cei care vor un gadget pentru deplasări. Îl poți cumpăra de AICI.

Acest laptop Lenovo vine cu un design simplu, care nu va impresiona pe nimeni, dar componentele fac din el un laptop de luat în calcul. Are un display full HD de 15,6 inch, un procesor Intel Core i7 de generația a 7-a, model HQ, 8GB memorie RAM, dar și o placă video dedicată Geforce GTX 950M cu 4GB memorie RAM. Este un dispozitiv bun pentru jocuri, cât timp nu speri să te joci la nivel maxim de detaliu, dar și pentru cei care vor să facă editare foto și video. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG, de AICI, și primești și cele șase jocuri menționate anterior.