08 mai 2017 | 07:47

Reduceri eMAG: Oferte bune la început de săptămână

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte bune la început de săptămână

Dacă e luni, înseamnă că avem pregătite o serie de reduceri eMAG numai bune pentru a trece peste greutățile începutului de săptămână.

Oferte eMAG: Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2016)

Dacă vrei un telefon cu specificații bune, dar care să nu coste foarte mult, atunci Samsung Galaxy J7 (2016) este ceea ce cauți. Smartphone-ul vine cu un procesor octa-core, de 1,6GHz, dar și cu 2GB de memorie RAM. Ai la dispoziție un slot de card microSD, care extinde memoria internă de 16GB a telefonului. Diagonala ecranului este de 5,5 inci, iar rezoluția panoului Super AMOLED este de 1280 x 720 pixeli. În lista curentă de reduceri eMAG, Samsung Galaxy J7 (2016) are o reducere de 24% și poate fi găsit aici.

Reduceri eMAG: Nikon D3300 Body

Dacă vrei să-ți cumperi un aparat foto DSLR, sau dacă vrei să-i faci upgrade celui pe care îi ai, dar bugetul nu este uriaș, atunci varianta NIkon D3300 poate fi ceea ce cauți. Vorbim aici doar despre un body care te scutește de obiectivul de 18-55mm, dar care vine cu setări bune, astfel că poți surprinde chiar și fotografii pe timp de noapte, datorită setărilor ISO de până la 12800 (extins la 25600). Aparatul poate filma Full HD, chiar și la 60fps, dar poate fotografia și în mod continuu, la 5 cadre pe secundă. Mai multe detalii despre Nikon D3300 body și despre reducerea de 10% găsiți aici.

Oferte eMAG: HDD extern WD My Passport Ultra 1TB

Dacă tot ai un aparat foto care scoate fotografii de calitate, nu strică să ai la îndemână și un HDD extern, precum modelul WD My Passport Ultra 1TB, care poate stoca mii de imagini, chiar dacă sunt în format RAW. Poți proteja accesul cu parolă și criptare AES 256-bit și tot ce trebuie să faci pentru a folosi HDD-ul este să-l conectezi la un PC sau la un laptop. Software-ul WD Backup, insă, poate fi util dacă ai nevoie să faci backup cu ușurință la diverse fișiere. Mai multe detalii despre produs, dar și despre reducerea de 16%, disponibilă în actuala rundă de reduceri eMAG poți găsi aici.