11 mai 2017 | 07:56

Reduceri eMAG: Oferte bune la purtabile care te mențin în formă

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte bune la purtabile care te mențin în formă

Purtabilele au început să facă parte din viața noastră din ce în ce mai mult, iar noile reduceri eMAG te pot ajuta dacă vrei un smartwatch sau o brățară fitness.

Oferte eMAG: Brățară fitness Fitbit Charge 2

Brățara fitness Fitbit Charge 2 vine cu o autonomie de până la cinci zile, astfel încât să-ți poți monitoriza parcursul întreg al mai multor zile, fie că vorbim de alergare sau de somn. Astfel, ai posibilitatea să afli dacă somnul tău a fost suficient de odihnitor sau dacă ai făcut necesarul de mișcare zilnic. Brățara îți înregistrează automat exercițiile, iar datorită conectării la smartphone, poți beneficia de hărți cu turele date în parc sau oriunde altundeva, alături de multe alte detalii. Fitbit Charge 2 vine cu o reducere de 8% și mai mult detalii poți găsi aici.

Reduceri eMAG: Smartwatch Garmin Vivoactive HR

Smartwatch-ul Garmin Vivoactive HR nu face un compromis între funcțiile de ceas și cele de brățară fitness, oferind o combinație ideală între acestea. Autonomia bateriei este de până la 8 zile în modul smartwatch și până la 13 ore în modul GPS. Poți alerga, merge pe bicicletă și chiar înota cu smartwatch-ul, fiecare activitate fiind atent urmărită de ceas. Aplicația Garmin Connect primește update-uri constante de la smartwatch, astfel încât să știi ce progrese ai făcut la final de zi. Actualele oferte eMAG ne aduc o reducere de 15% la Garmin Vivoactive HR, iar mai multe detalii despre funcțiile acestuia găsiți aici.

Oferte eMAG: Brățară fitness Sony SWR30

Brățara fitness Sony SWR30 propune un design destul de simplu, dar funcții importante pentru cei interesați. După conectarea la smartphone, poți nu doar să-ți monitorizezi activitatea, ci și să preiei apeluri direct cu ajutorul brățării. Aceasta detectează când alergi, când dormi sau când mergi, oferindu-ți apoi date despre progresele pe care le faci. Sony SWR30 vine cu o reducere consistentă, de 24%, între actualele reduceri eMAG, și poate fi găsită aici.