Reduceri eMAG: Oferte bune într-o zi friguroasă

Reduceri eMAG: Oferte bune într-o zi friguroasă

Reduceri eMAG și oferte găsești în orice zi a săptămânii, iar dacă vrei să uiți de frigul de afară și de fotografiile cu zăpadă de pe Facebook, ți-am pregătit câteva sugestii de gadgeturi pe care să le cumperi la un preț foarte bun. 

Știm că frigul de afară nu va mai dura mult, așa că nu am ales radiatoare sau calorifere electrice din oferta de reduceri eMAG, ci câteva dispozitive care să-ți permită să uiți, pentru scurt timp, de vremea mohorâtă.

O pereche de ochelari de realitate virtuală te poate ajuta să te teleportezi pe o plajă călduroasă și să te bucuri de soare în orice lună a anului . Noi am găsit o cască de VR la un preț foarte mic, cască compatibilă cu telefoanele cu Android și iOS cu dimensiuni ale diagonalei cuprinse între 3,5 și 6 inch. O găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Dacă tot nu ai chef de ieșit din casă, fă un maraton de filme în fața televizorului. Ai nevoie doar de seria ta preferată (noi îți recomandăm Star Wars) și de un televizor bun, pe care să te bucuri de ea. Acest smart TV de la Samsung oferă funcționalități avansate la un preț decent. Oferind o rezoluție Full HD, aparatul este practic un mini-calculator întegrat în televizor. Cu ajutorul acestuia poți urmări filme direct de pe stick-urile USB, televizorul transformându-se într-un centru multimedia mulțumită celor două conexiuni HDMI de care dispune. Acesta mai are și un port USB 2.0, conexiune Wi-Fi și un player multimedia integrat.  Dacă te atrag televizoarele inteligente la un preț accesibil poți beneficia de televizorul Samsung la noile reduceri eMAG accesând pagina produsului AICI.

Iar dacă ți-e dor de lumina caldă a soarelui, adu-o în casa ta cu ajutorul unui set de becuri inteligente Philips. Le poți controla de pe telefon și poțî seta orice culoare vrei pentru ele, le poți programa să-ți „vegheze” casa atunci când tu ești plecat în vacanță și le poți pune să te trezească de dimineață într-un mod cât mai plăcut. Cumpără-le de AICI, la un preț special, cu ocazia actualelor reduceri eMAG.

Citește și: