Reduceri eMAG: Oferte bune de Electronic Days

Reduceri eMAG: Oferte bune de Electronic Days

Noile reduceri eMAG fac parte din ofertele Electronic Days, astfel că te poți aștepta să găsești o mulțime de gadgeturi la prețuri foarte bune.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart Samsung 32J5200

Modelul Samsung 32J5200 este un televizor cu diagonala ecranului de 80cm, iar rezoluția display-ului LED este de 1920 x 1080 pixeli. Televizorul are două boxe de 10W și beneficiază de tehnologii ca DTS Premium Sound și DTS Studio Sound. Între funcțiile smart putem enumera mirroring-ul dinspre mobil spre televizor, o mulțime de aplicații, dar și un browser pentru navigarea pe internet. Televizorul are o reducere de 350 de lei față de prețul inițial în cadrul noilor reduceri eMAG de Electronic Days și îl poți găsi AICI.

Oferte eMAG de Electronic Days: Soundbar Sony HTCT80

Alături de televizor poți adăuga și un Soundbar precum modelul Sony HTCT80, dacă vrei să-ți transformi experiența de vizionat filme. Acesta are sunet surround 2.1 și vine însoțit și de un subwoofer cu cablu, iar acesta oferă un bass foarte bogat, indiferent dacă îl așezi pe verticală sau pe o parte. De asemenea, îți poți conecta chiar și smartphone-ul la soundbar, dar poți conecta și alte device-uri datorită porturilor disponibile. Mai multe detalii despre soundbar-ul Sony HTCT80, care are o reducere de 38% față de prețul inițial, în cadrul acestor oferte eMAG, găsești AICI.

Reduceri eMAG: Cameră Video GoPro Hero 4 Black Adventure Edition Surf

GoPro Hero 4 Black Adventure Edition Surf este camera video ideală pe care să o ai alături dacă ai în plan să pleci în aventuri vara asta, fie că vorbim de drumeții, de ciclism pe munte sau de surfing. Camera filmează 4K și reușește să facă față intemperiilor la care o poți expune, fiind capabilă să filmeze clar și în condiții de luminozitate scăzută. Odată filmate, scenele preferate pot fi partajate rapid datorită conexiunilor Bluetooth și Wi-Fi. În comparație cu prețul obișnuit, GoPro Hero 4 Black Adventure Edition Surf vine cu o reducer de 900 de lei, iar camera poate fi găsită AICI.

Citește și: