Reduceri eMAG: lichidări de stoc și prețuri mai mici cu până la 50%

Reduceri eMAG: lichidări de stoc și prețuri mai mici cu până la 50%

Reduceri eMAG se găsesc în secțiunea de „reduceri de stoc” de pe site-ul eMAG, iar noi am compilat o listă cu câteva produse care vor dispărea din oferta magazinului și care au prețuri foarte bune.

Lichidările de stoc sunt făcute când un magazin vrea să scape de produsele din generația anterioară, pentru a face loc unora mai noi, iar reducerile eMAG în aceste situații sunt de până la 50%. Întregul catalog eMAG este disponibil AICI.

Allview X2 Soul este un smartphone decent cu un design frumos. Are un display de 5 inch lși rezoluție HD și 8GB spațiu de stocare intern ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Procesorul este unul quad-core, iar memoria RAM este de 2GB, așa că performanțele sunt suficiente pentru cei care vor un smartphone pe care să facă browsing, să se uite la clipuri pe Youtube și să joace Candy Crush sau Fruit Ninja. Beneficiază de o tăiere de preț mare și îl poți cumpăra la reducere la eMAG de AICI.

Cei care vor un televizor inteligent pot opta pentru un model de la LG. TV-ul pe care l-am găsit noi are diagonala de 108 centimetri, rezoluție full HD și rulează sistemul de operare webOS, unul dintre cele mai bune de pe piață. TV-ul vine cu numeroase conexiuni, permițându-ți să-ti conectezi consola și set-top-boxul fără probleme, dar are și sloturi USB și slot pentru card CI. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG de AICI.

O mașină de spălat vase poate fi un ajutor excepțional în casă, iar modelul celor de la Whirpool este la reducere. Are șase programe speciale și acomodează un număr mare de vase, dar poate fi încărcată și doar pe jumătate, așa că nu trebuie să-ți faci griji că trebuie să o umpli de fiecare dată. Clasa energetică este A+, iar mașina este incorporabilă. O poți cumpăra la reducere la eMAG, accesând ACEST link.

Citește și: