Reduceri eMAG: electrocasnice mari cu prețuri mici

Reduceri eMAG: electrocasnice mari cu prețuri mici

Pentru că viața nu se rezumă doar la telefoane, între noile reduceri eMAG de mai jos vei găsi câteva sugestii de electrocasnice mari cu prețuri mici.

Reduceri eMAG: Combină frigorifică Arctic AK54305+

Combina frigorifică Arctic AK54305+ vine cu un volum net generos, de 291 de litri, dintre care 204 sunt dedicați frigiderului în sine, iar restul congelatorului. Combina face parte din clasa energetică A+ și vine cu mai multe funcții utile pentru alimentele tale, cum ar fi Fast Freeze Zone, care congelează rapid, sau Garden Fresh, un compartiment special pentru legume și fructe. De asemenea, combina are și uși ajustabile, astfel că nu va trebui să rearanjezi întreaga bucătărie în funcție de ușile frigiderului, care poate nu s-ar deschide așa cum vrei pe o anumită parte. Combina Arctic AK54305+ are o reducere de 33% momentan și este disponibilă AICI.

eMAG: Mașină de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Mașina de spălat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C îți pune la dispoziție o serie de funcții care te ajută să ai parte întotdeauna de haine curate, indiferent de material, de murdărie sau de timpul pe care îl ai la dispoziție. Aceasta are câteva programe speciale, cum ar fi cel pentru articole sportive, care curăță hainele fără să le degradeze în vreun fel. Mașina de spălat vine și cu un timer care te ajută să programezi începutul ciclului de spălare la o anumită oră, astfel încât să fii gata să scoți rufele atunci când ajungi acasă, spre exemplu. Mașina are o capacitate de 6 kg și o viteză maximă de 1200 RPM. Aceasta vine cu o reducere de 23% momentan și poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG: Aragaz Beko FSGT62110DXO

Aragazul Beko FSGT62110DXO vine cu patru arzătoare eficiente și are și un sistem de siguranță în caz de stingere a flăcării, atât la plită cât și la cuptor. De asemenea, aragazul vine și cu un regulator de presiune a gazului natural, astfel că nu vei avea probleme din cauza presiunii anormale. În plus, aragazul vine și cu tehnologia Clean Zone, datorită căreia vei putea curăța simplu și rapid geamul cuptorului. Mai multe detalii despre aragazul Beko FSGT62110DXO, dar și despre discount-ul de 35% față de prețul obișnuit poți găsi AICI.

AICI găsești mai multe reduceri la electrocasnice mari.

Citește și: