Reduceri eMAG de Crazy Days: Oferte pe care să nu le ratezi

Reduceri eMAG de Crazy Days: Oferte pe care să nu le ratezi

Campania Crazy Days continuă cu reduceri eMAG, iar în rândurile de mai jos ai la dispoziție trei produse care te-ar putea interesa, fie că vrei ceva bun pentru living room sau ceva portabil.

Oferte eMAG de Crazy Days: Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH661V

Dacă ai în plan să faci un upgrade televizorului pe care îl ai deja acasă, atunci modelul 43UH661V al celor de la LG ar putea fi ceea ce cauți. TV-ul vine cu rezoluție 4K, care merge perfect cu diagonala generoasă, de 108 centimetri. Televizorul are unghiuri largi de vizualizare și îți oferă negrul negru, cu ajutorul funcției True Black, iar restul culorilor sunt îmbunătățite de HDR Pro, de ColorPrime Pro și de 3D Color Mapping. Boxele de 20W sunt dotate cu o serie de funcții premium, care îmbunătățesc experiența audio, astfel că ai parte de un televizor care știe să facă de toate. Televizorul LED Smart LG vine cu un discount de 22% în lista de reduceri eMAG de Crazy Days și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG de Crazy Days: Boxă portabilă JBL Extreme

O boxă portabilă precum JBL Extreme este exact ceea ce ai nevoie dacă îți place muzica și ai nevoie de suport audio atunci când faci o ieșire cu prietenii. Boxa este portabilă și poate fi purtată chiar și pe umăr cu ajutorul unei mici bretele, dar calitatea audio este ceea ce o face să merite. Sunetul este clar și ai parte și de bass, iar bateria de 10.000mAh îți oferă până la 15 ore de muzică fără întrerupere. Boxa are și protecție împotriva apei, astfel că o poți ține pe marginea piscinei, cât timp nu o scufunzi complet. Ofertele eMAG de acum îți oferă un discount de 22% față de prețul inițial, iar boxa JBL Extreme poate fi cumpărată de AICI.

Oferte eMAG de Crazy Days: Consolă Microsoft Xbox ONE, 500 GB

Consola Xbox ONE vine cu un hard disk încăpător, de 500GB, astfel încât să ai posibilitatea de a stoca mai multe jocuri și de a-l alege pe cel preferat, oricând. Procesorul octa-core ce rulează la 1,75GHz și cei 8GB de memorie RAM sunt ideale pentru jocurile din noua generație, ce necesită mai multe resurse. De asemenea, unitatea optică Blu-Ray te ajută nu doar când vine vorba de jocuri, ci și când vrei să vezi un film la calitate maximă. În runda actuală de reduceri eMAG, consola are un discount de 25% și poate fi găsită AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: