Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte de la mijlocul săptămânii

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte de la mijlocul săptămânii

Dacă e miercuri, mai e puțin și vine weekendul, dar ai timp suficient cât să profiți de noi reduceri eMAG, pe care le vei primi până la finalul săptămânii.

Reduceri eMAG: Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Dacă ești în căutarea unui smartwatch dar ești dezamăgit de modelele care se depărtează prea mult de designul clasic al ceasurilor cu care te-ai obișnuit, atunci Samsung Gear S3 este ceea ce cauți. Acesta are un ecran Super AMOLED de 1,3 inci și un procesor dual core, de 1GHz. Vine la pachet cu 0,75GB de RAM și cu 4GB de memorie internă. Ceasul păstrează liniile clasice și vine chiar și cu brățară de piele. Momentan, are și o reducere de 22%, ideală dacă vrei un accesoriu inteligent la încheietură. Actuala rundă de oferte eMAG îți pune ceasul la dispoziție aici.

Oferte eMAG: Minisistem audio Blaupunkt MS5BK

Dacă ai nevoie de un sistem audio de mici dimensiuni, dar capabil, atunci minisistemul Blaupunkt MS5BK ar putea fi ceea ce ai nevoie. Sistemul are o putere de 10W și două boxe frontale care funcționează stereo. De asemenea, sistemul poate fi folosit pentru a reda atât clasicele CD-uri, cât și MP3-uri, dar poate fi conectat și la un alt dispozitiv cu ajutorul unui jack de 3,5mm. Minisistemul are un afișaj albastru care-ți arată informații relevante, mai ales atunci când ai nevoie să cauți posturi de radio. Blaupunkt MS5BK vine cu o reducere de 37% față de prețul original și poate fi găsit aici.

Reduceri eMAG: Laptop ASUS X550VX-XX015T

Laptopul ASUS X550VX-XX015T este un produs care te poate ajuta într-o mulțime de situații, datorită specificațiilor peste medie. Avem, pentru început, un procesor i5-6300HQ, din generația Skylake, care operează la 2,3GHz, dar și 4GB de memorie RAM DDR4. HDD-ul este de 1TB, iar placa video este una dedicată, modelul Nvidia GeForce GTX 950M, Diagonala de 15,6 inci și greutatea de 2,4 kilograme fac laptopul ușor de transportat. Poți găsi laptopul aici, în actuala rundă de oferte eMAG, cu o reducere de 27%.