23 aug. 2017 | 07:57

Poze nud cu Miley Cyrus, Kristen Stewart și altele au fost furate și publicate de hackeri

ACTUALITATE
Poze nud cu Miley Cyrus, Kristen Stewart și altele au fost furate și publicate de hackeri

O nouă serie stufoasă de fotografii cu vedete a căzut în mâna unor hackeri. Miley Cyrus, Kristen Stewart și nu numai se află pe lista persoanelor afectate.

Conform celor de la The Daily Beast, un grup de hackeri a reușit să acceseze conturile de iCloud ale unor vedete, unde au descoperi câteva zeci de fotografii nud. Nu a durat mult până când imaginile au ajuns online pe mai multe site-uri cu conținut erotic.

Printre victime se numără Lindsey Vonn, o sportivă care a avut o relație cu Tiger Woods, Miley Cyrus și Kristen Stewart. Cum e de așteptat în astfel de situații, avocații vedetelor fac eforturi pentru a scoate pozele de pe internet. Din păcate, ce a ajunge online nu mai dispare niciodată, iar fotografiile cu pricina au fost deja postate pe foarte multe site-uri precum Celeb Jihad.

Situația de zilele trecute este foarte similară cu o serie de evenimente din 2014. La momentul respectiv, lista victimelor a inclus-o pe Jennifer Lawrence. Vedeta a făcut mai multe declarații pe marginea subiectului și a catalogat gestul hackerilor ca fiind o crimă sexuală. Persoana responsabilă de respectivul gest a ajuns până la urmă în închisoare și este condamnată la 18 luni de detenție.

În acel set de circumstanțe, Ryan Collins, persoana responsabilă de hacking a folosit un mecanism de phishing pentru a obține datele de autentificare pentru 50 de conturi de iCloud și 72 de conturi de Gmail pe parcursul a doi ani. Majoritea au aparținut unor vedete faimoase de sex feminin.

Conform celor de la TMZ, fotografiile în care Tiger Woods și Lindsey Vonn apar împreună au fost luate de pe telefonul lui Vonn. Olimpica medaliată cu aur la ski a avut o relație cu Woods până în mai 2015, iar fotografiile ce au ajuns online au fost trimise de către cei doi unul altuia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele