Pirații din Caraibe primește un nou trailer la Superbowl 2017 [VIDEO]

Anul acesta vom vedea o serie importantă de filme cu bugete astronomice, iar noul film Pirații din Caraibe este printre cele mai așteptate.

Disney are la ora actuală cea mai puternică firmă de distribuție din lume completată de o serie de studiouri care lucrează constant la lung metraje destinate unui public cât mai larg. Seria Star Wars și filmele din Universul Marvel sunt doar câteva francize care se reflectă în profituri generoase pentru gigant. Acestora li se adaugă Pirații din Caraibe, o franciză care nu a mai beneficiat de mulți ani de un nou titlu.

Primul film Pirații din Caraibe a ajuns în cinematografe în 2003. Au urmat alte câteva pelicule în 2006, 2007 și 2011. Cel de-al cincilea film va fi intitulat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales și ar trebui să ajungă în cinematografe în doar câteva luni. Practiv, va deschide sezonul blockbuster-elor de vară.

Încercând să aducă un public cât mai mare în sălile de cinema, Disney tocmai a lansat un nou trailer pentru Pirații din Caraibe intitulat Salazar`s Revenge. Acesta a fost difuzat în timpul Superbowl 2017. Cel mai important eveniment din cadrul sezonului de fotbal american se reflectă în niște costuri astronomice pentru cei care vor să-și promoveze produsele.

În ceea ce privește filmul efectiv, trailerul ne oferă noi imagini cu îndrăgitele caractere din franciză. Johnny Deep intră iar în pielea îndrăgitului pirat Căpitanul Jack Sparrow. Orlando Bloom reia rolul lui Jack Turner. Geoffrey Rush, deși nu a apărut în toate filmele seriei, va apărea în noul lung metraj în pielea piratului Hector Barbossa. Personajul principal negativ și individul în jurul căruia va fi construită povestea din Dead Men Tell No Tales este Salazar interpretat de Javier Bardem. Din ce putem deduce, caracterul lui Bardem îl ia în vizor pe Jack Sparrow din cauza unor datorii mai vechi.

Noul film Pirații din Caraibe va ajunge în cinematografe pe 26 mai 2017, iar cel mai nou trailer pentru el poate fi vizionat mai sus.

Alexandru Puiu
07:28 06.02.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video