Revoluția Prețurilor la eMAG: Reduceri în ultima zi de campanie

Revoluția Prețurilor la eMAG: Reduceri în ultima zi de campanie

Reducerile eMAG continuă și în ultima zi a campaniei Revoluția Prețurilor, iar mai jos ai trei oferte de care să profiți astăzi.

Reduceri eMAG: Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN

Lenovo Legion Y520-15IKBN e numai bun dacă ești în căutarea unui laptop de gaming performant, dar cu un preț bun. Acesta vine cu un procesor i7 din generația Kaby Lake, de 2,8 GHz, dar și cu 8 GB de memorie RAM. Ai la dispoziție un HDD de 1 TB, pentru a stoca toate jocurile preferate, iar pentru a le juca la calitate maximă, te va ajuta placa video GTX 1050 Ti de la Nvidia. Toate detaliile despre laptopul de gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN, dar și reducerea de 400 de lei, sunt disponibile AICI.

Oferte eMAG: Boxă Google Home cu Google Assistant

Boxa Google Home îți oferă un design minimalist, care se îmbină perfect cu restul camerei, integrându-se rapid în peisaj. Dincolo de aspect, ai de-a face cu o boxă inteligentă, care vine la pachet cu Google Assistant. Tot ce trebuie să faci este să spui ”Ok, Google”, iar apoi vei putea interacționa cu asistentul inteligent pentru a afla prognoza meteo sau pentru a efectua traduceri, printre altele. Boxa se conectează prin Wi-Fi și este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android. Toate detaliile despre Google Home, dar și despre reducerea de 31% față de prețul inițial, găsești AICI.

Reduceri eMAG: Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500 este o soluție optimă, acesta oferind un senzor CMOS de 16 megapixeli și un zoom optic masiv, de 40x. Sensibilitatea ISO pleacă de la 100 și ajunge până la 6400 în modul automat, astfel că fotografiile în condiții de lumină slabă nu vor fi o problemă. Ecranul mare, cu diagonală de 3 inci, este suficient încât să observi toate detaliile înainte de a face o fotografie, sau când vrei să filmezi. Aparatul oferă calitate Full HD la 60p când vine vorba de conținut video. Aparatul foto are o reducere de 20% și poate fi găsit AICI.