Oferte eMAG: reduceri în primele zile ale anului

Anul 2016 a fost unul plin de oferte eMAG și reducerile nu se opresc nici în 2017. În rândurile de mai jos, am adunat câteva produse pe care le puteți cumpăra la prețuri speciale. 

Noua campanie de oferte eMAG, ”reduceri duse cu sorcova”, promite prețuri tăiate cu până la 50%, cu toate că noi am găsit unele gadgeturi cu reduceri și mai mari. Toată oferta eMAG este disponibilă AICI.

Primul dispozitiv care ne-a atras atenția și care beneficiază de o reducere de 49% este un smartphone Allview P5 Pro. Este un telefon entry-level, pentru cei care nu au mai avut smartphone-uri până acum sau pentru cei care vor un telefon de rezervă. Allview P5 Pro are un procesor quad-core și 1GB memorie RAM, însemnând că nu este un dispozitiv pentru gaming, dar unul care se descurcă decent când vine vorba de aplicațiile de socializare sau de browsing. Display-ul este de 4,5 inch, iar camera foto principală este de 5MP. Îl găsiți, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Un acumulator extern este o necesitate în era telefoanelor foarte inteligente, dar prea puțin rezistente. În lista cu reduceri eMAG am găsit o baterie externă Serioux, de 6.000 mAh, capabilă să încarce două gadgeturi simultan, la un preț excelent, redusă cu mai mult de 60%. Puteți achiziționa acumulatorul de AICI.

Pentru cei care apreciază tehnologia frumoasă am ales un smartwatch Vector Luna. În campania de oferte eMAG ”reduceri duse cu sorcova” l-am găsit la un preț tăiat la jumătate. Este vorba despre modelul cu cadran argintiu și curea de culoare neagră, din piele. Ceasul este gândit de o echipă de români și are o autonomie impresionantă, de aproximativ o lună, însemnând că va trebui să ai grijă pe unde îți ții încărcătorul, să nu uiți de el. Este compatibil cu telefoanele cu iOS și Android și îl puteți cumpăra de AICI.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail