07 feb. 2017 | 14:29

Oferte eMAG: Reduceri la smartphone-uri de buget

Ghidul cumpărătorului
Oferte eMAG: Reduceri la smartphone-uri de buget

Chiar dacă nu ai întotdeauna bani pentru un flagship, nu înseamnă că nu vei găsi smartphone-uri decente la un preț bun. Avem mai jos câteva oferte eMAG ce aduc în lumina reflectoarelor telefoane de buget cu reduceri consistente.

Telefoanele de mai jos se bazează pe sistemul de operare Android și sunt ideale dacă nu vrei să te întinzi mai mult decât îți este plapuma, dar vrei totuși să folosești un telefon bun.

Oferte eMAG: Telefon Lenovo A7010 Dual Sim

Lenovo A7010 este doar unul dintr-o serie de telefoane bune produse de compania specializată pe laptop-uri. Acesta vine cu un ecran de 5,5 inci și afișează o rezoluție Full HD, pentru o imagine cât mai clară. De asemenea, sistemul audio al smartphone-ului se bazează pe un sistem de boxe stereo. De asemenea, telefonul are 2GB de memorie RAM, dar și un procesor octa-core, ce rulează la 1,3 GHz. Momentan, în lista de reduceri eMAG, Lenovo A7010 are o reducere de 30% și poate fi cumpărat de aici.

Reduceri eMAG: Smartphone Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite este un telefon ideal dacă vrei un raport preț/calitate cât mai bun. Acesta propune o cameră foto principală de 13MP, pentru fotografii cât mai clare, dar și una secundară de 5MP, numai bună pentru selfie-uri. Smartphone-ul se bazează pe un procesor Kirin, cu design octa-core, acesta rulând la 1,2GHz. De asemenea, are 2GB de memorie RAM și alți 16GB de memorie internă. Acesta are o reducere de 16% momentan și este disponibil aici.

Oferte eMAG: Telefon Lenovo K6 Dual Sim

Lenovo K6 este o combinație plăcută de metal și sticlă, panoul IPS având o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o diagonală a ecranului de 5 inci. Cei 2GB de memorie RAM sunt ideali alături de procesorul Snapdragon 430, cu arhitectură octa-core și cu o frecvență de 1,4GHz. Acesta are o cameră foto principală de 13MP și una secundară de 8MP. În prezent, discount-ul oferit este de 17%, iar telefonul este disponibil aici.