Oferte eMAG: Reduceri la laptopuri pentru orice nevoie

Oferte eMAG: Reduceri la laptopuri pentru orice nevoie

Am aruncat un ochi în lista cu oferte eMAG și reduceri măricele am găsit la câteva laptopuri. Cele care ne-au făcut nouă cu ochiul le găsești mai jos, iar AICI sunt și mai multe laptopuri aflate la ofertă la eMAG. 

Un laptop bun este un laptop care se potrivește nevoilor tale. Dacă nu ești gamer împătimit sau nu faci editare foto/video, înseamnă că nu ai nevoie de un laptop cu dotări de top, iar dacă speri să obții cele mai bune performanțe, nu te aștepta să le găsești într-un laptop proiectat pentru browsing și ocazionalul film. În lista cu oferte eMAG, reduceri am găsit pentru ambele categorii de cumpărători, iar laptopurile alese de noi sunt următoarele:

Acer Aspire Switch One este un laptop bun de purtat pretutindeni, fiind un hibrid care se transformă și în tabletă cu Windows 10, în caz de nevoie. Îndeplinește cu ușurință funcții de bază, precum email sau browsing, și este foarte mic și portabil. Are un display HD de 10,1 inch și este echipat cu procesor Intel Atom și 2GB RAM. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG.

HP Omen 15-axooonq beneficiază de un preț foarte bun cu ocazia noii oferte eMAG și vine cu performanțe bune. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, 4GB memorie RAM și placă video dedicată GTX 960M. Display-ul este unul full HD, de 15,6 inch, iar partea de stocare este de 2TB. Laptopul HP Omen are un preț special cu ocazia acestor reduceri eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

Lenovo IdeaPad 100-15IBD se situează undeva între cele două modele prezentate mai sus și oferă specificații bune atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru cei care vor să facă editare foto/video. Are un procesor Intel Core i5, memorie RAM 4GB, 500GB spațiu de stocare și placă video Nvidia 920. Îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

PLAYTECH
Articol scris de
PLAYTECH
Comentarii
PLAYTECH
16:56 / 26.01.2017