Oferte eMAG: Reduceri la electrocasnice Samsung

Oferte eMAG: Reduceri la electrocasnice Samsung

O nouă rundă de oferte eMAG este disponibilă pe site, iar acum ai ocazia să găsești electrocasnice Samsung la prețuri excelente.

Noile reduceri eMAG au în centrul atenției electrocasnice produse de Samsung, ce fac parte din promoția Samsung Blue Week. Sunt reduceri consistente la frigidere și combine, la aparate de aer condiționat, mașini de spălat și chiar încorporabile. Mai jos avem o selecție de produse ideale pentru casă.

Oferte eMAG: Combină frigorifică Samsung RB37J5000SA/EF

Această combină frigorifică marca Samsung beneficiază de tehnologia No Frost, astfel încât să nu ai evenimente neplăcute datorate gheții. De asemenea, sistemul All-Around Cooling oferă o răcire uniformă a alimentelor din interior, astfel încât mâncarea să se păstreze în condiții optime pentru mai mult timp. Combina face parte din clasa de energie A+ și vine cu un volum net total de 367 de litri, congelatorul având 98 de litri, iar frigiderul 269 de litri. Prețul acesteia a fost redus consistent, combina având un discount de 44%, iar voi puteți găsi mai multe detalii aici.

Reduceri eMAG: Mașină de spălat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE

Mașina de spălat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE beneficiază de tehnologia Eco Bubble, prin care se asigură o spălare mai eficientă a hainelor, în timp ce consumul de energie este redus consistent. Mașina de spălat vine și cu o funcție de diagnosticare prin care se asigură soluții de remediere pentru problemele ce ar putea apărea la dispozitiv. În plus, aceasta are și un program extrem de rapid, de doar 15 minute, pentru spălare eficientă. Mașina de spălat are o reducere de 43% și poate fi găsită aici.

Oferte eMAG: Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE

Fă-ți iarna car și vara sanie. Mijlocul iernii poate părea un moment contraintuitiv pentru a-ți cumpăra un aparat de aer condiționat, dar este un moment prielnic. Acesta are o putere de 9000 BTU, dar face parte din categoria de energie A++, Aparatul de aer condiționat are un design triunghiular, iar sistemul de răcire este mai eficient, atât din punct de vedere al duratei de răcire, cât și al distanței acoperite. În plus, acesta beneficiază de funcțiile Easy Filter și Virus Doctor, prin care se asigură eliminarea prafului, a alergenilor, a virușilor și a bacteriilor. Aparatul de aer condiționat are un preț redus cu 37% și poate fi găsit aici.