Oferte eMAG: Reduceri ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

Oferte eMAG: Reduceri ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași reprezi și dacă nu vrei să fii luat/ă prin surprindere, poți arunca o privire pe cele mai bune oferte eMAG din acest moment.

Oferte eMAG: Smartwatch E-Boda Smart Time 400 HR

E-Boda Smart Time 400 HR este un smartwatch de buget cu funcții diverse. Acesta are senzor de ritm cardiac, pedometru și îți monitorizează chiar și somnul. Ecranul rotund are un diametru de 1,3 inci și este de tip OGS. Ceasul are un procesor single-core de 360 MHz și 128 MB de memorie RAM. În plus, acesta are și o brățară elegantă din piele naturală, ce îl face mult mai ușor de asortat la diverse ținute. La momentul actual, ceasul are o reducere de 32% și poate fi comandat de aici.

Reduceri eMAG: Aparat foto digital Canon PowerShot SX420 IS

Dacă vrei să surprinzi cele mai bune momente în compania persoanei dragi, Canon PowerShot SX 420 IS îți poate da o mână de ajutor. Acesta are un senzor de 20MP și oferă posibilitatea de zoom optic până la 42x. Aparatul știe nu doar să surprindă imagini clare, ci și videoclipuri de calitate, putând să filmeze la rezoluție HD. Fotografiile pot fi realizate cu ajutorul a peste 15 setări de efecte, pentru a surprinde cele mai bune detalii. Cu o reducere de 26%, aparatul foto Canon poate fi găsit aici.

Oferte eMAG: Consolă Microsoft Xbox One Slim 1TB

Consola Microsoft Xbox One Slim vine cu un hard disk de 1TB, suficient pentru toate jocurile preferate ale celui drag ție. Aceasta are la bază un procesor octa-core și 8GB de memorie RAM, venind la pachet și cu un controller wireless. Consola are și un Blu-Ray player, ce o face ideală și pentru vizionarea de filme, nu doar pentru jocuri. Momentan, aceasta vine cu o reducere de 200 de lei față de prețul inițial și poate fi găsită aici.

Citește și: