Oferte eMAG: reduceri bune la final de săptămână

Oferte eMAG: reduceri bune la final de săptămână

Finalul săptămânii se apropie cu pași repezi și, pentru că „un cadou face cât o mie de cuvinte”, vrem să te punem la curent cu cele mai bune oferte eMAG.

Pentru că maine e deja weekend și reducerile eMAG sunt în toi, îți poți face un mic cadou la final de săptămână.

Oferte eMAG: Smartphone Samsung Galaxy A5 (2016)

Telefonul Samsung Galaxy A5 are una dintre cele mai bune reduceri eMAG de la finalul acestei săptămâni. Acesta vine cu un ecran de 5,2 inch, având o rezoluție de 1080×1920 de pixeli și este protejat de Gorilla Glass 4. De asemenea, telefonul are la bază un procesor Qualcomm Snapdragon 612,  cu opt nuclee, iar în ceea ce privește memoria RAM, aceasta este de 2GB.  Memoria internă a smartphone-ului este de 16GB, dar poate fi extinsă cu ușurință cu ajutorul unui card de memorie de până la 128 GB. Astfel, dacă îți dorești un telefon elegant, performant și la un preț accesibil, acesta are o reducere de 18% și poate fi cumpărat de aici.

Reduceri eMAG: Televizor LED Curbat Smart Samsung

Televizorul LED Curbat Smart Samsung are un ecran cu o diagonală de 101 cm și rezoluție FullHD. Funcția Contrast Enhancer îmbunătățește claritatea imaginii, iar display-ul curbat al dispozitivului îți oferă un câmp vizual mai larg decât televizoarele obișnuite, de aceea poți avea parte de o experiență superioară. De asemenea, televizorul îți oferă posibilitatea de a te conecta la internet prin rețeaua wireless sau prin conexiune LAN. Dispozitivul cu LED de la Samsung are în prezent o reducere de 39%, fiind una dintre cele mai bune reduceri eMAG din această săptămână, și poate fi achiziționat aici.

Oferte eMAG: Cuptor cu microunde Gorenje MO17DW

Cuptorul cu microunde de la Gorenje MO17DW dispune de una dintre cele mai mari reduceri eMAG de săptămâna aceasta. Cuptorul are o putere de 700 W și o capacitate de 17 litri, fiind suficient de încăpător pentru prepararea și încălzirea alimentelor de zi cu zi. Acesta vine cu programe presetate, care vă reglează procesul de preparare în funcție de tipul de mâncare gătit, și o funcție de memorie foarte utilă și eficientă, mai ales dacă aveți un mod anume în care vă preparați alimentele. Cuptorul cu microunde MO17DW, al celor de la Gorenje, are o reducere de 33% și poate fi cumpărat de aici.

Citește și: