08 feb. 2017 | 14:05

Oferte eMAG: cele mai bune reduceri de la mijlocul săptămânii

Ghidul cumpărătorului
Oferte eMAG: cele mai bune reduceri de la mijlocul săptămânii

Săptămâna aceasta pare mai lungă decât de obicei, dar lista de oferte eMAG de mai jos e numai bună pentru a-ți descreți fruntea și a face o achiziție nouă.

Cu toate că weekend-ul pare destul de departe, poți să-ți faci un mic cadou pe care să îl primești până atunci. Fie că vrei un aparat foto, un telefon mobil nou sau un smartwatch care să-ți monitorizeze sănătatea, ai de unde alege.

Reduceri eMAG: Aparat foto DSLR Nikon D5300 + Obiectiv 18-55mm

Se apropie primăvara și poate vrei să-ți exersezi talentele fotografice pentru a surprinde natura, sau poate te pasionează mai degrabă arhitectura. Oricum ar fi, kitul Nikon D5300 cu obiectiv 18-55mm are de gând să-ți ofere o mână de ajutor, mai ales la început de drum. Aparatul are un senzor de 24,2 MP și poate surprinde imagini de până la 6000 x 4000 pixeli. De asemenea, poți nu doar să fotografiezi, ci și să filmezi ceea ce te interesează, la rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli). Kitul are acum o reducere de 14% și poate fi cumpărat de aici.

Oferte eMAG: Smartwatch Fitness Fitbit Blaze

Smartwatch-ul Fitness Fitbit Blaze este ideal pentru oricine, mai ales pentru că este unisex. Acesta se conectează la telefoane cu Android, iOS sau Windows și îți poate deveni un sprijin util în viața de zi cu zi. Acesta are un senzor optic de monitorizare a ritmului cardiac, dar funcționează și ca pedometru. De asemenea, Fitbit Blaze vine și cu un sistem de monitorizare a calității somnului. Momentan, acesta are o reducere de 17% și îl poți găsi aici.

Reduceri eMAG: Smartphone Allview X3 Soul

Allview X3 Soul vine cu un ecran de 5,5 inci, având o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, fiind protejat de Corning Gorilla Glass 3. De asemenea, smartphone-ul se bazează pe un procesor octa-core Cortex A53, ce rulează la 1,3GHz, iar la capitolul memorie RAM, acesta îți pune la dispoziție 3GB. Memoria internă este de 32GB, dar poate fi extinsă cu alți 128GB, mulțumită slotului de card microSD. Telefonul are o reducere de 33% și poate fi cumpărat de aici.