O tânără a murit electrocutată în timp ce își încărca telefonul în baie

O tânără a murit electrocutată în timp ce își încărca telefonul în baie

O tânără în vârstă de 14 ani a murit după ce s-a electrocutat în cadă, încercând să-și folosească telefonul aflat la încărcat.

Știm cu toții că apa și dispozitivele electronice nu se prea împacă și că nu e indicat să atingi un astfel de device dacă ești ud pe mâini. Uneori, însă, din neatenție, se întâmplă lucruri destul de grave.

Madison Coe, în vârstă de 14 ani, a fost declarată decedată în urma unui accident destul de ciudat. Aceasta se afla acasă la tatăl ei, în Lovington, și se pare că a încercat să ia în mână telefonul care era la încărcat, în timp ce ea se afla în cadă. Tânăra din Lubbock s-a electrocutat în acel moment și a fost găsită moartă în baie.

Conform spuselor familiei, fie aceasta a încercat să conecteze telefonul la încărcător atunci când a fost curentată, fie acesta era deja conectat când ea l-a apucat. Bunica sa, Donna O’Guinn, a delcarat că ”pe mâna sa se vedea o arsură, exact în zona cu care ar fi apucat telefonul. Era destul de evident pentru noi ce s-a întâmplat”.

Incidentul a fost raportat autorităților pe 9 iulie, la ora locală 00:24, iar poliția nu a oferit încă detalii despre cauza exactă a morții. În cadrul unui comunicat de presă, autoritățile au afirmat că există semne clare care arată că a fost vorba de o electrocutare. Cu toate acestea, până ce raportul mediului legist nu va fi întocmit, aceștia nu vor oferi detalii despre cauza morții, scrie fossbytes.com.

Familia este determinată să-i facă pe oameni conștienți de pericolele la care se expun atunci când folosesc dispozitive electronice în baie, pentru a preveni alte accidente de acest fel.

Citește și: