Noul Vertu Signature Cobra ar putea fi cel mai scump telefon mobil

Noul Vertu Signature Cobra ar putea fi cel mai scump telefon mobil

Având în vedere că vorbim de o ediție limitată, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul cel mai scump telefon se livrează la ușă cu elicopterul.

Clienții de Vertu au fost din totdeauna mai speciali. Deși au înțeles prea puțini de ce ar investi cineva atât de mulți bani într-un telefon, se pare că respectiva piață continuă să se afle în expansiune. În orice alte condiții, ar fi un pic ciudat faptul că micuța companie britanică a lansat un Vertu Signature Cobra în ediție limitată.

Doar opt telefoane precum cel din imaginea de mai sus vor fi produse vreodată. Surprinzător de ostentativ, gadgetul nu va intra degeaba în istorie ca fiind cel mai scump telefon. Acesta poate fi livrat la domiciliul clientului contra valorii de 360.000 de dolari.

Este interesant de reținut că acest telefon este un fel de întoarcere la origini pentru Vertu. După câțiva ani în care a adus pe piață smartphone-uri cu Android realizate cu materiale extravagante, Vertu Signature Cobra este doar un simplu telefon de vorbit. Are un design clasic Vertu, deși este imposibil de ignorat datorită cobrei care se înfășoară pe toată partea din față a gadgetului. Acest detaliu format din 439 de rubine, la care se adaugă două smaralde pentru ochii creaturii justifică prezența cuvântului Cobra în titlu. Din păcate, s-ar putea ca forma finală să nu fie cea mai ergonomică din lume, dar acest detaliu contează mai puțin pentru clienții de Vertu.

E important de reținut că fiecare dintre cele opt telefoane vor fi produse manual de la început și până la sfârșit de către o singură persoană. Pentru o eventuală achiziție, trebuie să plătiți un avans de 145 de dolari. La achiziția prețului întreg, cel mai scump telefon va fi pus într-un elicopter sau o mașină de lux și vă va fi livrat.

vertu signature cobra

Citește și:
Etichete: