Noul Blackberry Mercury ar putea folosi aceeași camera ca cea de pe Google Pixel 

Noul Blackberry Mercury ar putea folosi aceeași camera ca cea de pe Google Pixel 

TCL anunță data apariției telefonului Blackberry Mercury. Astfel, se pare că modelul cu pricina va fi arătat lumii întregi în cadrul celei mai mari întruniri din spectrul tehnologiei mobile, Mobile World Congress, care se va desfășura  la finalul lunii februarie, conform Geeky Gadgets.

Pe lângă data introducerii modelului în cauză, există și noi zvonuri privind specificațiile. Astfel, după cum aflăm, în mod neoficial, de la Roland Quandt, Blackberry Mercury va folosi aceeași cameră foto principală ca cei de la Google Pixel, anume Sony IMX378, cu o rezoluție de 12 megapixeli și care poate filma în 4K.

Totodată, pentru a se ridica la aceleași așteptări și în cazul camerei frontale, care va avea o rezoluție de 8 megapixeli, Blackberry va folosi un senzor Samsung S5K4H8 sau Omnivision OV8856, ambele putând filma în rezoluție HD. Merită reamintit faptul că, în momentul actual, Google Pixel se situează în fruntea topului realizat de Dx0Mark, companie care se ocupă cu clasificarea camerelor foto de pe smartphone-uri.

Aceste specificații vin în completarea informațiilor oferite de echipa TCL la începutul lunii ianuarie. Telefonul în cauză va dispune de o tastă tip QWERTY, de un display de 4,5 inch și de bine cunoscutul design cu margini curbate, diferind totuși de telefoanele de pe piață prin aceea că va avea butoane integrate în ecran, iar tasta Space pe lângă rolul evident, va conține și senzorul de amprente.

Mai mult, se pare că telefonul va dispune de specificații bune, având în componență procesorul Qualcomm Snapdragon 821, 3 GB de memorie RAM și o memorie internă de 32 GB.

Cu toate că avem deja cunoștință de multe dintre componentele noului Blackberry Mercury, mai multe informații vom afla odată cu lansarea lui în cadrul evenimentului MWC 2017, la finalul lunii viitoare.

Autor: Ioana Bîrsan

Citește și: