Cum arată Nokia 3310 în varianta de lux inspirată de Trump și Putin

Cum arată Nokia 3310 în varianta de lux inspirată de Trump și Putin

Summitul G20, care începe astăzi la Hamburg, i-a strâns laolaltă pe cei mai importanți lideri din lume, printre care și Donald Trump și Vladmir Putin. Nu este de mirare că ochii lumii sunt ațintiți asupra orașului din Nordul Germaniei. În plus, sunt așteptate și multe proteste odată cu acest eveniment. 

Într-o notă mai puțin serioasă, compania rusească Caviar, care se ocupă cu modificarea anumitor telefoane pentru a le face să arate cât mai extravagant, a decis să comemoreze acest summit cu un terminal mai special. Caviar se ocupă de obicei cu modificarea smartphone-urilor premium, însă cei de acolo au decis să facă o excepție în acest caz și să lucreze la un feature phone. Alesul a fost recent relansatul Nokia 3310, iar ideea din spatele customizării este cel puțin interesantă.

nokia 3310 trump putin

Carcasa sa este realizată din titaniu și are în centru un medalion placat cu aur pe care sunt înfățișate chipurile celor doi șefi de stat. Totul este finisat cu un design de tip ”Damascus Steel”, care este foarte elegant. Caviar a explicat și simbolismul din spatele ideii. Faptul că amândoi președinții privesc în aceeași direcție înseamnă o relație bună între Statele Unite ale Americii și Rusia. Însă e interesantă și direcția în care privesc, care e stânga. Un astfel de simbolism este regăsit în propaganda comunismului din secolul 20.

Pe lângă chipurile celor doi șefi de stat, spatele telefonului mai conține și data și locul în care se desfășoară summit-ul G20. Compania Caviar descrie telefonul Trump-Putin ca pe un cadou perfect pentru ”cineva care nu este indiferent față de politica mondială actuală”. Telefonul special vine și cu un preț pe măsură. Dacă vrei să-ți cumperi așa ceva, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 2200 de euro. Prin comparație, un telefon Nokia 3310 relansat costă în jur de 40 de euro, spune publicația online PhoneArena.com.

Citește și: