04 aug. 2017 | 13:24

Nokia 2 este în lucru și ar putea fi un smartphone de buget bun

ACTUALITATE
Nokia 2 este în lucru și ar putea fi un smartphone de buget bun

Nokia 2 ar putea fi un smartphone entry-level destul de bun, iar acum avem dovezi că acesta este în lucru.

Nokia 3, 5 și 6 au fost lansate în urmă cu ceva vreme, iar Nokia 8 urmează să fie dezvăluit în mai puțin de două săptămâni. E firesc să ne întrebăm unde au dispărut modelele 1, 2, 4 și 7. În ceea ce privește modelul 4, este mai mult ca sigur ca acesta să nu apară vreodată, deoarece cifra 4 este una ghinionistă în multe culturi asiatice, unde operează și HMD Global. Despre 1 și 7 nu putem face prea multe supoziții, dar putem discuta despre Nokia 2.

Acesta urmează să fie un telefon de buget cu specificații entry-level, iar existența sa a fost confirmată recent. Nu e prima oară când vorbim despre telefon și despre apariția sa, dar până acum ne-am putut baza doar pe o imagine modificată, fără prea multă substanță. Acum avem ceva mai multe informații pe care să ne putem baza.

nokia 2

Cele două imagini din articol au apărut recent pe internet și par să vină chiar de la FCC. Fața și spatele telefonului apar în imagini, fără să avem parte de vreun semn distinctiv cu privire la smartphone.

Putem observa că ecranul are margini obișnuite, un lucru care n-ar trebui să ne mire, având în vedere că vorbim de un telefon de buget. Telefonul are și o cameră foto pe spate, alături de un LED, iar designul amintește puțin de telefoanele Lumia.

Ce mai știm despre telefon este că acesta va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 212, din gama entry-level a producătorului. Dimensiunile ecranului nu sunt încă sigure, dar ne putem aștepta la un ecran de 4,7 inci sau de 5 inci, cu rezoluție HD.