De Crăciun, un telefon de 5,5″ și cameră duală e cadoul ideal [P]

De Crăciun, un telefon de 5,5

Știi cum e în decembrie, te tot gândești care ar fi smartphone-ul perfect pe care să-l faci cadou unui prieten drag. Începi să te orientezi după foarte multe criterii: brand, design, preț, capabilități, RAM… și nu te mai oprești din discuție.

Dacă ar fi să alegem cadoul ideal de Crăciun, noi l-am alege după un singur criteriu: raport calitate-preț. Asta pentru că lunga listă de specificații comparative se reduce la un singur element fundamental: performanțele dispozitivului în raport cu investiția pe care vrei să o faci.

În acest context, noi îți propunem smathphone-ul Moto G5S Plus, care a fost creat cu un singur scop: să ofere performanțe ridicate, detașându-se de celelalte dispozitive din gamă.

Moto G5S Plus deschide noi posibilități, totul într-un design full-metal plăcut la atingere. Dispozitivul permite utilizatorilor să surprindă fidel momentele importante de fiecare zi cu ajutorul unor capabilități care până acum erau rezervate numai dispozitivelor din gama premium.

[readmore]

Sistemul dual camera (două camerele de 13MP) duce experiența foto un pas mai departe, iar software-ul special de optimizare a imaginilor face din Moto G5S Plus o unealtă de nădejde pentru fotografii care să arate bine, chiar și când cadrele sunt surprinse în lumină slabă. Focalizarea selectivă va crea efectul de blur în funcție de punctul de focalizare și va da un plus de profesionalism aspectului imaginilor, iar camera frontală cu modul său panoramic va permite captarea de selfie-uri inedite.

În plus, grație procesorului ultra rapid octa-core Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz și a capabilităților grafice puternice, smartphone-ul va răspunde rapid la comenzi și va oferi o putere de procesare mare. Bateria de 3.000 mAh a lui Moto G5S Plus asigură autonomie întreaga zi, iar încărcătorul TurboPower permite șase ore de autonomie cu doar 15 minute timp de încărcare.

Cu alte cuvinte, Moto G5S Plus este aliatul oricărui pasionat de tehnologie care își dorește un dispozitiv performant la un preț corect și imagini cu aspect premium fără efort.

Specificații detaliate Moto G5S Plus:

Design monobloc complet metalic

Finisat până la ultimul detaliu, pentru un aspect impecabil. Mai rezistent ca niciodată.

  • Ecran mai mare, viteză ultrarapidă

De acum, poți urmări filmele preferate oriunde ai fi, datorită ecranului Full HD de 5,5”, a procesorului octa-core de 2,0 GHz și a vitezei 4G

[read more]

  • Reîncărcare TurboPower

Folosește telefonul o zi întreaga cu o singură încărcare. Apoi obține ultrarapid până la 6 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.

  • Fotografii exact așa cum îți dorești

Sistem dual camera (două camere principale de 13MP) și un software îmbunătățit pentru generarea efectului de profunzime de câmp, plus o cameră frontală de 8MP cu unghi larg și bliț LED.

Pentru mai multe detalii, accesează site-ul motorola.ro.