Livall BH51, o nouă cască de biciclist te face să simți ca Robocop

Livall BH51, o nouă cască de biciclist te face să simți ca Robocop
15:40 09.09.2017

Pentru că era inevitabil ca până și căștile de biciclist să devină inteligente, Livall a lansat un gadget ce pare desprins din Robocop sau Tron.

Căștile de biciclist nu au mai suferit transformări semnificative de foarte mulți ani. Scopul acestora a fost din totdeauna să te protejeze și, eventual, au evoluat materialele folosite cu scopul de a-și atinge mai bine scopul. O companie renumită în acest domeniu a ajuns însă la concluzia că ar fi bine să modernizeze conceptul de cască pentru noua generație de utilizatori, păstrând în același timp forma generală a produsului.

Intitulată Livall BH51, casca din imaginea de mai sus a fost dezvăluită la IFA 2017. Producătorul a insistat la Berlin că acest produs reprezintă viitorul în domeniu, fiind dotat cu o serie de particularități utile. O bandă de LED-uri roșii de pe spate funcționează în mod autonom pentru a semnaliza instant o frână sau pentru a notifica persoanele din trafic că urmează să virezi la stânga sau la dreapta.

În plus, casca futuristă se împerechează cu telefonul din buzunar prin Bluetooth și te ajută să preiei apeluri telefonice sau să asculți muzică. Pentru a fi în continuare ancorat în activitatea din trafic, muzica îți este emisă prin tehnologia conducției oaselor. Aceasta nu este revoluționară și există deja destul de multe căști ce pleacă de la un concept similar.

Noua cască este și foarte andurantă la trânte, oficialii Livall asigurându-ne că nu este vorba doar de un gadget frumos. Deși pare desprinsă din Tron sau Robocop, casca va putea fi achiziționată în luna noiembrie a acestui an de pe Amazon și din magazinul online al producătorului. Prețul de achiziție va fi de 150 de dolari, iar în funcție de preferință, o vei putea cumpăra în trei variante de culoare cu nume pretențioase: willow green – verde, graphite black – negru, sandstone grey – gri și misty blue – albastru.

loading...