iPhone 8: ți-ai putea aranja părul cu ajutorul finisajului de tip oglindă

iPhone 8: ți-ai putea aranja părul cu ajutorul finisajului de tip oglindă

iPhone 8 se apropie încet, dar sigur, de data de lansare, iar asta înseamnă că avem parte de noi zvonuri despre telefon.

Știm deja câteva lucruri despre noul telefon, cum ar fi faptul că iPhone 8 va fi primul telefon din serie care va beneficia de un ecran OLED, spre deosebire de clasicele ecrane LCD folosite până acum. De asemenea, există și zvonuri conform cărora noul telefon nu ar mai avea Touch ID, însă asta rămâne de văzut.

Informațiile din piață sunt de părere că se va renunța la Touch ID în favoarea unei tehnologii de recunoaștere facială, care va putea fi folosită cu ajutorul camerei frontale. Despre această tehnologie, analistul Ming-Chi Kuo a spus că este revoluționară.

Un alt zvon ne spune că iPhone 8 va fi disponibil în patru culori diferite, dintre care una ar fi o premieră pentru linia de telefoane. Această informație vine dintr-un Tweet postat de către Benjamin Geskin, de la care au venit multe imagini render ale telefonului, încă de la începutul anului.

O sursă apropiată lui Geskin l-a informat pe acesta că una dintre noile culori este un finisaj de tip oglindă. Pentru a ne arăta ce înseamnă acest lucru, Benjamin a postat pe Twitter o imagine cu un astfel de finisaj, conform phonearena.com.

Dacă sursa acestuia este corectă, atunci Apple va renunța la jumătate din culorile disponibile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Aceste șase culori includ Jet Black, Black, Silver, Gold, Rose Gold și Red.

Cu toate că un finisaj de tip oglindă ar arăta destul de bine și te-ar putea ajuta să verifici dacă ai părul aranjat bine, cu siguranță va fi un magnet pentru amprente și va trebui să-ți ștergi constant telefonul dacă vrei să arate bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: