25 mai 2017 | 15:28

GTA 5 Easter Eggs: Care sunt cele mai populare secrete și unde le găsim

ACTUALITATE
GTA 5 Easter Eggs: Care sunt cele mai populare secrete și unde le găsim

Seria Grand Theft Auto este una dintre cele mai populare din istoria industriei gamingului. Șapte titluri însumează aceasta, cel mai recent fiind GTA 5. Mai jos avem o listă cu cele mai populare cinci GTA 5 Easter Eggs alcătuită pe baza celei de la Gamerant.com.

De-a lungul vremii, am putut explora mai multe orașe fictive care se bazau pe unele reale, cum ar fi Los Santos (Los Angeles), Liberty City (New York) sau Vice City (Miami). În fiecare joc GTA, producătorii de la Rockstar Games au ascuns câteva Easter Eggs, niște indicii sau situații amuzante care fac referire la filme sau la alte jocuri. Chiar și la situații din viața reală.

GTA 5 Easter Eggs: Fantoma de pe Muntele Gordo

Aici vorbim de un Easter Egg destul de înfricoșător. Acesta poate fi văzut doar între anumite ore, în timpul jocului, și ne arată fantoma lui Jolene Cranley-Evans, un personaj din joc care a fost omorât de soțul său. Fantoma dispare dacă te apropii prea mult și poate fi văzută între orele 23:00 și 00:00 lângă farul El Gordo care poate fi găsit accesând această hartă.

Gta 5 easter eggs fantoma de pe muntele gordo

GTA 5 Easter Eggs: Grove Street

Poate îți va suna cunoscut acest nume. Este cartierul în care te-ai tot plimbat în GTA San Andreas, locul de baștină al personajului principal, Carl Johnson (CJ). În timpul GTA 5, care este plasat în același oraș, vei avea o misiune care te va duce pe celebra stradă. În timpul acesteia, dacă te uiți atent, vei observa trei bărbați plimbându-se pe bicicletă. Aceștia sunt chiar personajele din San Andreas, CJ, Big Somke și Sweet.

gta 5 easter eggs grove street

GTA 5 Easter Eggs: Referințe la alte jocuri Rockstar

Chiar dacă seria Grand Theft auto este cea mai cunoscută și mai populară a producătorului Rockstar, nu este nici pe deaprte singura. Titluri precum Max Payne, Red Dead Redemption sau L.A. Noire sunt și ele extrem de populare printre gameri. Ei bine, acestea își fac și ele apariția printre Easter Egg-urile care apar în GTA 5.  Chiar și profilul de Lifeinvader (Facebook-ul din GTA) al lui Niko Bellic apare într-o anumită scenă.

gta 5 eaaster eggs niko bellic

Pentru mai multe informații despre GTA 5 Easter Eggs și unde le găsim, recomandăm GTA-5-Map.com.